Kochani ta wierzba jest piękma!! Obcina ię ją, a ona swoje. Piękny kolor ma w grudniu i wtwdy gałązki ma bordo nadające się do wazonu. Marto, powojniki takie jak Polish Spirit to terminator. Polecam całym sercem. Jadzieńko. wierzę w to,że powojniki u Ciebie będą rosły! Anuś, już tylko 39 dni!!! Majeczko, a kiedy cię wierzba uczula. Fakt, ona kwitnie, ale te kwiaty ma takie niepozorne. Adrianie, powodzenia
A mi w zeszłym roku taka wierzba padła,pękł jej konar,i masa mrówek tam łaziła,nie wiem co to było?
Ale bardzo ją lubiłam, u sąsiadów, a właściwie na ulicy rośnie taka,zrobię sadzonki z gałązek,ja mam taką zwykłą o długich gałęziach,tylko gdzie fota?Strzyżoną przez mojego eMa
ANIU , ja też się cieszę, że wreszcie będę na ogródku
KASIU, taką wierzbę płaczącą chcę wsadzić pod mój dom. Uwielbiam te drzewa, są takie nostalgiczne. A pod nią ławeczka- na stare lata jak znalazł MARTUSIU, cieszę się, że mogłam doradzić i żeby Ci się udało bez szkody dla agawy to zrobić JADZIU, już drugi dzień nie byłam na ogródku. Wczoraj nasz Rafał miał urodziny, więc goście i dziś trochę byłam słabowita
Ha, nie było tak źle, ale autem nie jeździłam. Moi chłopcy wyjeżdżają w piątek i do poniedziałku mam spokój. Cieszę się bardzo, bo i pośpię dłużej i na kompie posiedzę. A może wpadniesz w piątek na kawę po zabiegach, i odwiozę Cię do domu?
Witaj Aneczko. Dawno Cię nie było na FO. Westerlan u mnie pięknie kwitnie, a przeważnie marznie do ziemi. W tym roku pędy ma zielone lub bordowe. Myślę,że będzie dobrze. Fajnie, że jesteś
Wierzby uczulają jak kwitną a kiedy kwitną to zależy od pogody. Jaśminowiec siedzi pod kapturem ale i tak wolę łykać tabletki, wnuk był dzisiaj na dworze ale obyło się bez sensacji czyli szczelny kaptur.
Westerland mam opatulony jak niemowlaczek i jak zmarznie to idzie ab.
Agata-goferek będzie wypatrywać bocianów u siebie to da nam znać że już są, oby było to jak najszybciej.
Myślę,że tak za dwa tygodnie, to może przylecą. Goferek, to Kamilka - czy się mylę? Zapalona ogrodniczka!!! Majka lepiej łykaj te tabletki. Jak tylko ziemia odmarznie, to zaraz go zabiorę i będziesz miała spokój.