Zajrzyj do wątku;;Szczecinianki i nie tylko;;-jest tam nasze grono bardzo sympatycznych forumowiczek

megi1402 pisze:Twój ogród pięknie wygląda w bieli, bajecznie![]()
U mnie też mrozy -15, ale bez śniegu.
W tamtym roku wielkie wrażenie zrobiły na mnie twoje zastawione siewkami i sadzonkami parapety. Jak w tym roku, dzałasz już?
Dziękujęasma pisze:piękny ogród,burza żywych, ciepłych kolorów(super aparat,super zdjęcia,super fotograf:))
chętnie wpadnę wiosną:)
pozdr Asia
Z pewnością zajrzę.Większość ozdób w moim ogrodzie to własne wykonanie, bądź adaptacja rzeczy służących do innych celów.Te kolumny, to tralki betonowe na taras.Mąż kiedyś przywiózł, wiedząc, ze zrobię z nich użytek, od znajomego, zostało mu kilka z budowy.roza333 pisze:Ogród masz urzekający ,te kolumny na kwiatki cudo i tak jak ja widzę ze lubisz jak w ogrodzie jest kolorowo .Pozdrawiam i zapraszam do mnie
Pewnie, ze lubię.Widziałam Twoją agawę...Marta_S pisze:Widzę, że lubisz kaktusy. Świetne doniczkia i beniaminek sporej wielkości
róże przepiękne
mieciak49 pisze:Gosiu-witam w Twoim ogrodzie,zazdroszczę Ci tej powierzchni,możesz poszaleć,kwiatowe wyspy obrzeżone kamieniami bardzo ładnie wyglądają,urzekł mnie też fiołkowy trawniczek a różyczka w bukieciku miodzio
Zajrzyj do wątku;;Szczecinianki i nie tylko;;-jest tam nasze grono bardzo sympatycznych forumowiczek
Marta_S pisze:Ja do kaktusowatych podchodzę z dystansem bo moja mama miała ich sporo w domu i wiem jak się namęczyła, kiedy je przesadzała. Ale u Kogoś mi się podobająNo moja agawa, za poradami forumków, zostanie przesadzona
Jutro będę w marketach w Szczecinie, to popatrzę.krysad71 pisze:Spaceruję wirtualnie po Waszych ogrodach, ładna zima u Ciebie Gosiu, ale ja chce wiosenne zielone kiełki zobaczyć. A czy w marketach przy granicy Gosiu mają już jakieś byliny czy cebulki. To zawsze miło poogladac, mino, że nie mam gdzie wsadzać ale coś bym kupiła. U nas jeszcze nic nie widziałam.
rico62 pisze:Witam Gosie z Zielonej Wyspy
Bardzo ładnie jest u Ciebie ,w tak krótkim czasie,Piekna sceneria zimowa! a u mnie bez sniegu i -15