Ogród Dorbie
Re: Ogród Dorbie
Jest po ludzku, łazienki faktycznie po remoncie w boazerii
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W boazeri?
rok temu były w kafelkach tylko że gorąca woda leciała w spłuczkach a zimna pod prysznicem - serio! Miały być chyba też wymieniane okna bo w niektórych pokojach ludziska z lekka zamarzali 

- goferek
- 500p
- Od: 7 lis 2009, o 15:48
- Kontakt:
Zazdroszczę tych nart 

A widzisz, ja byłam tylko w barze i te toalety tam są dośc nowe w boazerii.
Ale po urlopie to czekam już na wiosnę, a tu śniegu dowala.
Nie okryłam róży pnącej i nie będzie kwitła, bo to jest z tych co kwitnie na pędach zeszłorocznych. I boję się o moje duże iglaki, tzn cyprys, by się nie rozłamał od śniegu
Ale po urlopie to czekam już na wiosnę, a tu śniegu dowala.

Nie okryłam róży pnącej i nie będzie kwitła, bo to jest z tych co kwitnie na pędach zeszłorocznych. I boję się o moje duże iglaki, tzn cyprys, by się nie rozłamał od śniegu
Agatko, a Wy tez ferie macie teraz tak jak my.Jeździsz? A blisko macie w góry, bo my 600km do Szklarskiej.goferek pisze:Zazdroszczę tych nart
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam ogród uroczy tyle pięknych kwiatów i zakątków ,dużo pracy w niego włożyłaś ale warto było 

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Dziękiroza333 pisze:Witam ogród uroczy tyle pięknych kwiatów i zakątków ,dużo pracy w niego włożyłaś ale warto było

Planujemy sobie z mężem rabatkę przy narożniku domu
Będzie taka wydłużona, by trochę zasłonić przeciąg pomiędzy domem a drewutnią
może na tym zdjęciu lepiej widać - po lewej stronie od bramy garażowej. Nie mam Corela i nie mogę wyrysować

Będzie taka wydłużona, by trochę zasłonić przeciąg pomiędzy domem a drewutnią
może na tym zdjęciu lepiej widać - po lewej stronie od bramy garażowej. Nie mam Corela i nie mogę wyrysować
Jeszcze w planie jest rabatka przy schodkach do domu - tam gdzie stoi na zdjęciu kwadratowa konstrukcja. Tam trzeba wybrać piach i wrzucić trochę ziemi, chyba jałowce będą tam dobre. Najgorsze żę nam dom siada i już jest różnica na elewacji na jesieni zrobionej - fałduje się. Schodki nie były zakotwiczone do fundamentu, dom siada, schodki sobie...
A teraz na dworzu jest tak:

Bałwan stoi juz dwa tygodnie

Bałwan stoi juz dwa tygodnie
- Marta_S
- 500p
- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Plany na wiosnę i lato.... ech.... jeszcze troszkę i wszyscy będziemy je realizować. Powodzenia z nową rabatką 

Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
Też bym chciała, by już były bardziej realne, bo na razie to tylko w głowieMarta_S pisze:Plany na wiosnę i lato.... ech.... jeszcze troszkę i wszyscy będziemy je realizować. Powodzenia z nową rabatką
- goferek
- 500p
- Od: 7 lis 2009, o 15:48
- Kontakt:
Ja mam do Szklarskiej połowę drogi czyli ok 300, bliżej do Wisły i okolic bo ok 1,5h jazdy. Na nartach jeździłam trochę 3-4 sezony temu ( wtedy zaczynałam) teraz ostatnio jakoś nie było okazji
, ale kiedyś to nadrobię 

Polecam i trzymam kciukigoferek pisze:Ja mam do Szklarskiej połowę drogi czyli ok 300, bliżej do Wisły i okolic bo ok 1,5h jazdy. Na nartach jeździłam trochę 3-4 sezony temu ( wtedy zaczynałam) teraz ostatnio jakoś nie było okazji, ale kiedyś to nadrobię

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Byłam w zeszłym roku w Jakuszycach na nartach biegowych. Było mnóstwo śniegu i warunki świetne. Ale w Szklarskiej Porębie nie było wtedy ani odrobiny śniegu i wspomnienia tych zabłoconych ulic w porównaniu ze śnieżną bioelą Jakuszyc nie są takie fajne