Małgoś śliczności kompozycje a ta różyca lekko lila to może wiesz co to za jedna-masz jej zbliżenie?W sprawie nawozu-Małgosiu Hania 55 radzila nawoż pod pomidory ,stosować do róż ,bo ma mniejsze ilości azotu-a tego róże nie potrzebują wiele.Lepiej jak jest więcej potasu,magnezu i m ikroelementow.
Małgoś Słodowy , dlaczego mi dokucza , co Nawet w tym wieku dziewczynę tez trzeba ,,pomiziać'' . Nie liczyłem Twoich doniczek , dwie setki pewnie masz. Nawet żurawka tez w donicy.
Witaj Małgosiu fajny pomysł z tymi podstawkami.
Mnie na działce też wszystko sie przydaje , tylko mąż mruczy pod nosem jak targam rózne rzeczy na działkę...
A czego Małgosia nie ma w donicy fajnego? mnie się wiele jej roślinek podoba-fuksja,psianka co to ją chciałam zjeść...lobelie...wszystko ma ładne a o begoniach to nawet nie wspomnę
Gosia róża piękna ja taką miałam mieć i wyszła całkiem inna a jeśli chodzi o internat to może ktoś blokuje bo ja od rana tzn.7.00 próbuję wejść i dopiero teraz mi się udało muszę iść bo pilnuję ciasta drożdżowego naszło mnie na słodką bułkę z mleczkiem