Storczyki Storczykowej

Zablokowany
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ja nie uciekne z lekcji, potępiam wagary. przyjedzie po mnie tata (po lekcjach) i zabierze mnie na wystawę. Mam nadzieje, że znów kupie sobie dużo storczyków. A ktoś z was też sie wybiera na tą wystawę?
kayah
100p
100p
Od: 28 sty 2008, o 19:04

Post »

dewuka pisze:Obrazek
Storczykowa - specjalnie dla Ciebie zrobiłam to zdjęcie wczoraj w Tarnowie Podgórnym. Były też ciemnofioletowe i pomarańczowe. :lol:
dewuka gdzie w Tarnowie można kupic takiego storczyka :?: . Czy ktos sie wybiera na Gardenie :?: Bo ja sie juz nie moge doczekac :D
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

mam nadzieje, że na wystawie bedzie taka Vanda. jak jedziecie na tą wystawe, to nie wykupujcie wszystkich niebieskich Vand, ja tyle lat na nią czekam i chce wreszcie mieć :)
Awatar użytkownika
Deirde
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2007, o 10:41

Post »

Ładna Vanda, nie byłam jeszcze w Tarnowie bo nie jeżdze w tamtym kierunku.
Kayah - ja wybieram się na Gardenie.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ja tam nigdy nie bylam, co za daleko. a na wystawy jeżdzę tylko do Sosnowca.
kayah
100p
100p

Post »

Deirde pisze:Ładna Vanda, nie byłam jeszcze w Tarnowie bo nie jeżdze w tamtym kierunku.
Kayah - ja wybieram się na Gardenie.
A którego dnia? To możemy się gdzieś miniemy nieświadomie całkiem :D . Ja na pewno pójdę w piątek, no i może w sobotę.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

a co to jest ta Gardenia (wiem,że takie kwiatki sa)? jakaś wystawa?
dorcia
1000p
1000p
Od: 19 lut 2008, o 19:20

Post »

Storczykowa, życzę Ci z całego serca tej niebieskiej vandy (na pewno tym razem uda Ci się kupić, koniecznie pochwal się na forum zdjęciem) :P
Awatar użytkownika
madzik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 gru 2007, o 09:12

Post »

Storczykowa - może skontaktuj się wcześniej z jakimiś wystawcami i umów się na zakup i odbiór niebieskiej Vandy? Będziesz miała pewność, że właśnie taka będzie na Ciebie czekała i nikt Ci jej sprzed nosa nie sprzątnie. :)
Pozdrawiam
Magda
LINKI
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Duśka takie Vandy są w LM w Gdańsku, więc wyjazd nad morze i po drodze zakupy ;:183
kayah
100p
100p

Post »

Gardenia to targi ogrodnicze, które odbędą się w Poznaniu od 11 do 13 kwietnia
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

kayah pisze:
dewuka pisze:Obrazek
Storczykowa - specjalnie dla Ciebie zrobiłam to zdjęcie wczoraj w Tarnowie Podgórnym. Były też ciemnofioletowe i pomarańczowe. :lol:
dewuka gdzie w Tarnowie można kupic takiego storczyka :?: . Czy ktos się wybiera na Gardenie :?: Bo ja się już nie moge doczekac :D
W Tarnowie Podgórnym pod Poznaniem jest firma Yucca i tam sa takie Vandy i nie tylko zresztą.
Awatar użytkownika
Deirde
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2007, o 10:41

Post »

Kayah - nie wiem jeszcze w którym dniu odwiedze targi, też myślałam o pierwszym dniu, 15 zł to mało, a w sobote i niedziele to będzie na pewno dużo ludzi, zawsze tak jest, podczas polagry też nie można było tak łatwo wejść, czy ktoś jeżdzi do Tarnowa i będzie tam w najbliższych dniach?
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

madzik pisze:Storczykowa - może skontaktuj się wcześniej z jakimiś wystawcami i umów się na zakup i odbiór niebieskiej Vandy? Będziesz miała pewność, że właśnie taka będzie na Ciebie czekała i nikt Ci jej sprzed nosa nie sprzątnie. :)
ale ja nie wiem, kto bedzie sprowadzał Vandy. Ale przed wystawą pewnie będę dzwonić o Vandy, może tym razem uda sie zaklepać jakąś. w zeszłym roku mi sie fartnęło, kupiłam jedyną Vandę (były też jakieś Ascocendy) . chciałabym taką jak ta rózowa, tylko niebieską. Kratka na niej musi być bardzo wyraźna.
Awatar użytkownika
monisia
200p
200p
Od: 9 lut 2008, o 17:24

Post »

Storczyukowa widziałam dzisiaj Vande u siebie w Centrum ogrodniczym, była bardzo podobna do tej, którą chcesz mieć i kosztowała 66zł-ojjj kusiło, ale nie mogłam kupic bo to dość wymagającey storczyk a ja niedługo planuje wyjechać i wyszstkie skarby zostawię pod opieką mamy, a z nim to bym sie bała:(
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”