Dziewczyny tę różyczke mam już chyba 4 sezon . Do ubiegłego sezonu nawet nie wiedzałam ,że tak pięknie pachnie . Przywiozłam ja z Niemiec tak jak Walzertraum i Blue Parfum wszystkie pięknie pachnące . To porcelanowa piękność tylko minimalnie podobana do Jaqueline du pre w pełnym rozkwicie ,bo w pąku raczej nie .
ANUŚ przecież tyle razy ją pokazywałam w różnych fazach ,może nie zwróciliście uwagi . Baska w ogóle jej nie pamięta a tyle razy była na ogródku . Za to Burgunda każdy pamięta
DANUSIU ja dziennie wychodzę chociażby tylko do sklepu ,albo na ogródek . Duszę sie w murach
TOSIA porzadni ludzie przychodzą rano do domu tak jak Adrian

. Zagłaskałyście wszystkie Agatkę i teraz ona nie chce siedzieć w pokoju tylko na krzesle razem ze mną w pokoju i domaga sie pieszczot
EWCIU mnie też sie podoba ta róża a dodatkowym jej atutem jest to ,że pięknie pachnie . Szukałam ja na HMFie ,ale jej nie ma . Nie wiem czy to jej prawdziwa nazwa

. Szkoda ,ze kartka do niej przyczepiona połamała sie ,bo teraz jestem trochę mądrzejsza niż jak ją kupowałam
ADRIANIE fajnie to tak po nocy wracać do domu ,ale mówią ,że porzadni ludzie wracają rano

Ostatnie słowa żeby sie spełniły
OLU też zrobiłam dziurki w woreczkach ,ale nie chcą wychodzić . No cóż mają jeszcze czas ,ale byłabym spokojna gdyby już powschodziły wszystkie
to różyczka Kristal kupiona w ubiegłym roku w Oszołomie