Moja Familokowa oaza spokoju cz.9
- goferek
- 500p
- Od: 7 lis 2009, o 15:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Moja Familokowa oaza spokoju cz.9
Mój heliotrop poszedł dziś do ziemi prosto z lodóweczki, ciekawe czy coś z nasionek wyrośnie...
Jadziu wykreśliłam ją z mojej listy już mi się nie podoba.
Lubię zmiany i nie po raz pierwszy wykreślam coś z listy i dopisuję nowe,

- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
DANUSIU masz rację szkoda zachodu na nią ,chociaż u Heni w Różance w Sudetach ona pięknie rośnie i nie przemarza
AGATKO zyczę powodzenia z Heliotropem
ELUSIA mój tez był stratyfikowany a nie chce wyłazić . Moze u mnie za zimno w pokoju a on jednak potrzebuje wyższej temperatury
IWCIA no to temat otwarty . Zobaczymy czy w tym roku lepiej zakwitnie niz w ubiegłym ,albo w ogóle

AGATKO zyczę powodzenia z Heliotropem
ELUSIA mój tez był stratyfikowany a nie chce wyłazić . Moze u mnie za zimno w pokoju a on jednak potrzebuje wyższej temperatury

IWCIA no to temat otwarty . Zobaczymy czy w tym roku lepiej zakwitnie niz w ubiegłym ,albo w ogóle

-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
róża piękna ale hortensja zrobiła na mnie wrażenie
oby teraz też tak chciały obficie zakwitnąć jak ta, śliczna

oby teraz też tak chciały obficie zakwitnąć jak ta, śliczna

- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Jadziu zawsze lubię tu zaglądać,bo u ciebie tak ciepło i kolorowo
Hortensja faktycznie piękna,a o różach to już nie wspomnę 

- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Witam śliczne kwiatki i ładne zdjęcia 

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- JAKUCH
WITAM W ZIMNE POPOŁUDNIE . W nocy było -30 w Katowicach jak podawała TV to wcale nie ma nic do śmiechu . Jeden z najzimniejszych rogionów pomijając lubelskie i rzeszowskie . Byłam sprawdzić na ogródku jak to wyglada . Nic sie nie zmieniło nawet przy- 30. Zobaczymy wiosną nawet mój Westerland ,którego dostałam jesienią od Baśki żyje . Gdyby tylko padła ta róża to i tak byłoby dobrze . Wodę mam zamarznięta w łazience
i dziwne ,że tylko ciepła zamarzła
ROZA Ciebie również witam w mojej oazie. Drzwi ogrodu są otwarte ,wiec mozesz wpadać częściej
LUCYNKO jak na razie nie mogę na nia narzekać . Bez okrywania kwitnie obficie każdego roku . W tym roku i u Ciebie bedziemy podziwiać różyczki
DANUSIU hortensja wraz z pełnym kosmosem tworzą zgraną parę . Wyglądają jak kwiaciarniany bukiet

ROZA Ciebie również witam w mojej oazie. Drzwi ogrodu są otwarte ,wiec mozesz wpadać częściej
LUCYNKO jak na razie nie mogę na nia narzekać . Bez okrywania kwitnie obficie każdego roku . W tym roku i u Ciebie bedziemy podziwiać różyczki
DANUSIU hortensja wraz z pełnym kosmosem tworzą zgraną parę . Wyglądają jak kwiaciarniany bukiet

- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu będe trzymać kciuki do wiosny, żeby przetrwała.Ja dzisiaj znowu do ogródka napalić, doniczkowe jakoś się trzymają,tempera w altance spada do+4.Byle do wiosny. 

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Jadziu to dziwną temperaturę podawali bo w radiu słyszałam że było -24st.C. , u nas było -21st.C. i mnie zamarzła woda w ciaper kuchni ale zimna, ciepła leci normalnie. 

- JAKUCH
Hurra mam juz ciepłą wodę . Synuś pogrzał rurke i już jest .
MAJKA no cóż są też różne pomiary i różne termometry . Oglądaliśmy te temp. na TVN24tam zawsze rano pokazują gdzie i jaka temperatura .
IRENKO gdyby tylko ta jedna to tez szkoda ,ale to nie to co było w ubiegłym roku ,że straciłam prawie wszystkie nowo zakupione i moja avatarkową . Musisz mieć fajnie ocieploną te altankę ,że przesypiają w niej domowe kwiatki

MAJKA no cóż są też różne pomiary i różne termometry . Oglądaliśmy te temp. na TVN24tam zawsze rano pokazują gdzie i jaka temperatura .
IRENKO gdyby tylko ta jedna to tez szkoda ,ale to nie to co było w ubiegłym roku ,że straciłam prawie wszystkie nowo zakupione i moja avatarkową . Musisz mieć fajnie ocieploną te altankę ,że przesypiają w niej domowe kwiatki

Jadziu a już myślałam,że koperek wysiałaś do hortensji a to kwiatuszki-pełny kosmos.Udany duet a jeszcze niżej widzę nachyłek o takich liściach.Jaki kolor miał kosmos?Kupiłam nasionka ale kwiaty pojedyncze.
Tak się cieszyłam,że hortusie talerzowe będą kwitły bo zima łagodna no to masz,nawet Westerland wygląda,że przemarzł(patrzę z okna brrr)
Tak się cieszyłam,że hortusie talerzowe będą kwitły bo zima łagodna no to masz,nawet Westerland wygląda,że przemarzł(patrzę z okna brrr)
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH
Koperkowe liście ma nachyłek okółkowy . Kosmosy Aniu miałam w różnych kolorach i z pewnościa się wysiały tylko czy powtórzą cechy rodzica tego jestem ciekawa . Dzisiaj byłam zobaczyć mojego Westerlanda ,którego dostałam jesienia od Basi ŻYJE
Teraz na TVN meteo podawali ,że w nocy -25 . Strach sie bać

A tam,nie słucham tego.Popatrz jaki fajny link zapodała Majka warszawska.Znowu wsiąkłam.
http://translate.google.pl/translate?u= ... ndows-1250
http://translate.google.pl/translate?u= ... ndows-1250
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH
Widziałam już ten link u Heni w Sudetach a teraz krąży po FO . Gdzie nam do nich z temperaturami . Jakos nie zagłębiłam sie jeszcze
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.