Na forum jestem od sierpnia 2010 roku.Oglądnęłam sobie całą mase przecudnuch ogrodów.Dzięki Wam zdobyłam dużo wiadomości o roślinkach,czasami pierwszy raz widzianych na oczy.Zakupione od formułowiczów roślinki prawie wszystkie się przyjęły i cieszyły nie tylko moje oczy,ale M i dzieci też
 Na forum jestem od sierpnia 2010 roku.Oglądnęłam sobie całą mase przecudnuch ogrodów.Dzięki Wam zdobyłam dużo wiadomości o roślinkach,czasami pierwszy raz widzianych na oczy.Zakupione od formułowiczów roślinki prawie wszystkie się przyjęły i cieszyły nie tylko moje oczy,ale M i dzieci też  A teraz coś o ogrodzie.Od 6 lat mieszkam w bloku,nareszcie na swoim(pare lat wynajmowania
 A teraz coś o ogrodzie.Od 6 lat mieszkam w bloku,nareszcie na swoim(pare lat wynajmowania  )Teściowa mieszka 2-3km odemnie i to ona nam odstąpiła pół ogrodu i tak się zaczęło.Pare lat rosło tylko pare iglaków, aż wreszcie w 2010r mnie dopadło zielone zakręcenie a w 2011 popłynęłam całkowicie
 )Teściowa mieszka 2-3km odemnie i to ona nam odstąpiła pół ogrodu i tak się zaczęło.Pare lat rosło tylko pare iglaków, aż wreszcie w 2010r mnie dopadło zielone zakręcenie a w 2011 popłynęłam całkowicie  i tak jest do tej pory
 i tak jest do tej pory  
 Mam jeszcze dużo do zrobienia,marzy mi się mały drewniany domek,jakieś oczko wodne no i mnóstwo nowych roślinek,ograniczenia to czas i finanse.
Mam nadzieje,że będziecie do mnie zaglądać i doradzać co,gdzie,jak

Ta rabatka powstała w tamtym roku i oprócz klona i rh.wszystkie roślinki mam do Was

Renata
 Renata 
  mam malutką  nadzieję , że i ja się troszkę do
 mam malutką  nadzieję , że i ja się troszkę do 

Będę z ciekawością zaglądała i kibicowała twoim działaniom ogrodowym
 Będę z ciekawością zaglądała i kibicowała twoim działaniom ogrodowym   to urośnie
 to urośnie 

aż się nie chce z domu wychodzić.
 aż się nie chce z domu wychodzić.

ale z czasem....a krążki mam ze ściętej czereśni,miała małe owoce ,szpaki miały wyrzerke a ja brudne rośliny z soku,pełno pestek a jesienią pełno liści :x
 ale z czasem....a krążki mam ze ściętej czereśni,miała małe owoce ,szpaki miały wyrzerke a ja brudne rośliny z soku,pełno pestek a jesienią pełno liści :x