Jagusia Witaj Co to znaczy nie dla Ciebie ???? Nalewam herbatkę z prądem - na rozgrzewkę , ciacho też się znajdzie Andrzejku A widzisz to ja pierwiosnków nie stratyfikowałam i dlatego mi nie wschodziły
TerDob pisze:Kamila nie wiem co mam napisać - Ty taki kawał drogi przebyłaś w taki mróz a ja śpię Witaj
Herbatka już się robi ,ciasto pokroję i się rozgrzewamy
To dla Ciebie
No jak to??? Wyraźnie jest napisane!
ps. tyle że mnie nie tak łatwo się pozbyć jak już się raz do ogródka zaprosiło
herbatkę z prądem przyjmę ale za ciacho to podziękuję, chyba że to jest takie super extra dietetyczne co spala kalorie
Jagusiu Kochana wybacz że napisałam ale chciałam Kamile przeprosić za mojego lenia , że na spotkanie nie wybiegłam .
placka co spala kalorie nie mam ,sama chętnie bym przyjęła
A takie przyjmiesz na przeprosiny ????
Małgosiu To już z prądem podaje - ciachem się częstuj
Takie przyjmuję
I w dodatku lewizja.... moja wychodzona w ubiegłym roku... wszędzie mi się w oczy rzucała.... w końcu utrafiłam jako jednoroczną... ale zostawiłam na skalniaku - może przeżyje...tam wysoki spadek jest to nie ma zastoin wody....
Cieszę się Jagusiu Moja lewizja też została na skalniaku , ma już trzeci rok - mnie się bardzo podoba ,muszę na wiosnę dokupić inne kolory . Moja przykryta szybą .
Olusia Witam Cie w mych skromnych progach Do Sulejowa jeszcze nie wiem czy przyjadę - bo terminy mi się nakładają ( bardzo ważne wydarzenia ) i nie wiem czy dam radę ,ale duchem na pewno będę z wami .
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie