w jakich czasach żyjemy PKS jedziemy i sobie gadu-gadu

"Miastowo"
 "Miastowo"   ............zasięg super na 9-piętrze!
 ............zasięg super na 9-piętrze! 
 w jakich czasach żyjemy PKS jedziemy i sobie gadu-gadu

zawsze szkoda mi czasu spędzanego bezczynnie......
 .
 .

Taki mróz, że wskazania nie mogę odczytać
 Taki mróz, że wskazania nie mogę odczytać 

jeśli jest niewielkie zmętnienie soczewek bez progresji, lepiej poczekać i nie narażać pacjenta na dodatkowe ryzyko ponownego odwarstwienia siatkówki.
 jeśli jest niewielkie zmętnienie soczewek bez progresji, lepiej poczekać i nie narażać pacjenta na dodatkowe ryzyko ponownego odwarstwienia siatkówki.  

Skuter to super sprawa,ale rowerem zdrowiej
 Skuter to super sprawa,ale rowerem zdrowiej  Wszystkie mięśnie pracują. A może nie jesteś na bieżąco z ceną paliwa?
 Wszystkie mięśnie pracują. A może nie jesteś na bieżąco z ceną paliwa? 

Witajcie
  Witajcie 
  Czekamy aż się wyciszymy nieco i chyba będziemy szukać pomocy w prywatnej klinice w Krakowie, na razie konsultacje.Koszt spory, więc nie kupię skuterka
 Czekamy aż się wyciszymy nieco i chyba będziemy szukać pomocy w prywatnej klinice w Krakowie, na razie konsultacje.Koszt spory, więc nie kupię skuterka  jeszcze nie.
  jeszcze nie.

rower transportowy
  rower transportowy

a jakie łydki będziesz miała wypracowane i zgrabne....
  a jakie łydki będziesz miała wypracowane i zgrabne.... 
   dla Waszej decyzji i pracy jaką włożyliście w zorganizowanie sobie tego siedliska......byłam na Twojej budowie w Picaso podziwiałam jak rodzi się stary- nowy dom
  dla Waszej decyzji i pracy jaką włożyliście w zorganizowanie sobie tego siedliska......byłam na Twojej budowie w Picaso podziwiałam jak rodzi się stary- nowy dom   
   to ogrom pracy......a kąpiel przy blasku księżyca ......trzeba mieć dużo radości i wiary w sobie......dasz sobie radę nawet z problemami zdrowotnym swojego M ....jak znam problem dobrze to już nie będzie...ale najgorzej to na pewno nie.......
 to ogrom pracy......a kąpiel przy blasku księżyca ......trzeba mieć dużo radości i wiary w sobie......dasz sobie radę nawet z problemami zdrowotnym swojego M ....jak znam problem dobrze to już nie będzie...ale najgorzej to na pewno nie.......

Czym Twoja jest porośnięta,możesz pstryknąć jej zdjęcie w całości?
 Czym Twoja jest porośnięta,możesz pstryknąć jej zdjęcie w całości?