Księżycowe rabatki u Adki
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Księżycowe rabatki u Adki
Krysiu ważne,że oczko Ci zdrowieje-cała reszta się zrobi w ogrodzie.Ważne żebyś miała bystre spojrzenie na wszystko.Dużo zdrowia Ci życzę i 

Krysiu, zdrowiej szybciutko, żeby w sezonie być już w pełni formy :P
U mnie też roślinki nie pookrywane, zrobiłam tylko kilka kopczyków największym wrażliwcom...A zapowiadają się dłuższe mrozy
U mnie też roślinki nie pookrywane, zrobiłam tylko kilka kopczyków największym wrażliwcom...A zapowiadają się dłuższe mrozy

- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
KRYSIU musisz teraz trochę oszczędzać to oko ,ale najważniejsze ,że już po . Moja mama ma też ma oczy zrobione i super widzi. Nie nadwyrężaj go teraz

Krysiu życzę dużo zdrowia. Czytam o operacji zacmy, mnie też kiedyś to czeka, dowiedziałm się, że mam początki na obydwu oczach. U nas też wykonują zabiegi z dobrym powodzeniem, ale o Wrocławiu słyszałam dużo dobrego. Słyszałam, że najtrudniejsze komplikacje właśnie reperują we Wrocławiu. Dla mnie to, że wczoraj operacja, a dzisiaj piszecz już z nami to szok. Czy miałaś może znieczulenie miejscowe. Może to nie ogrodnicze ,ale żeby uprawiac działkę i dostrzec piękno kwiatów to trzeba miec sokoli wzrok.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krystyna
Też życzę zdrówka. Bez tego nie da sie cieszyć ogrodem, nie mówiąc o jego pielęgnacji...
Ja od tygodnia jestem unieruchomiona w łóżku przez moje kolanko i szlag mnie powoli trafia. A to dopiero początek
Ja od tygodnia jestem unieruchomiona w łóżku przez moje kolanko i szlag mnie powoli trafia. A to dopiero początek

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Krysiu cieszę się, ze już po zabiegu....chyba najgorszy to jest stres przed.....teraz zrobione, to już wszystko będzie dobrze, tego ci serdecznie życzę 

- Gencjana
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
Krysiu, cieszę się, że wszystko dobrze poszło. Wiele moich koleżanek to miało, takie czasy? A ogród będzie jeszcze piękniejszy,
jak sama zobaczysz.
jak sama zobaczysz.

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Kochani. Witam porannie.
Dziękuję za wszystkie życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Liczę, że będzie dobrze, a rewelacyjnie będzie po zrobieniu drugiego oka. Chcę jeszcze od następnego tygodnia załapać się na jakąś rehabilitację kolana i wtedy będę przygotowana do sezonu.
Iwonko. Nigdy nie będzie tak, że będziemy ze swoich rabat całkowicie zadowolone, dobrze, że roślinki znoszą jakoś nasze zmiany.
Comciu. Twoje co prawda są bliżej ulicy i mają cieplej, może moje również wytrzymają. Przestałam się martwić na zapas. Co będzie to będzie.
Marzanko. Dziękuję.
Czekam kiedy pokażesz swój ogródek.
Dalu. Dziękuję
. Ty masz bardzo osłonięty ogród ze wszystkich stron, a najgorsze przy mrozie są jeszcze wysuszające wiatry, może jakoś nasze roślinki przezimują. Szkoda ich by było.
Jadziu. Dzięki. Też już się cieszę, że już po wszystkich. Najgorszy jest ten strach przed. Kiedyś wydaje mi się nie było tylu operacji zaćmy, ale też prawda, że zmieniły się metody diagnostyki i możliwości operacyjne.
Krysiu. Jeżeli czeka Cię operacja to radzę zapisać się w kolejkę jak najszybciej. We Wrocławiu czeka się w normalnej kolejce na NFZ około dwóch lat. Okazuje się, że im wcześniej robi się zabieg tym lepiej i jest on dla operującego łatwiejszy. Ja robiłam operację w prywatnym gabinecie w ramach chirurgii jednego dnia. Wszędzie dziś robią to w znieczuleniu kropelkowym, trwa 20 min. i możesz iść po chwili do domu z opatrunkiem. Na następnym dzień przychodzi się na wizytę zdjęcia opatrunku i pierwsze badania i później poza wielokrotnym zakrapianiem oka nic się nie dzieje. W trakcie zabiegu nic nie boli bo jest znieczulenia, po zabiegu również, więc nie się co bać. Więcej mogę powiedzieć ewentualnie na pw. Prawda, aby dostrzec piękno kwiatów i świata jednak trzeba dobrze widzieć. Również pozdrawiam
Dagmarko. Martwię się Twoim kolankiem, gdyż czytałam u Ciebie w wątku co Cię czeka, ale pisałaś, że to dopiero w kwietniu operacja, a tu okazuje się, że już Cię unieruchomiono. Przykre jest to, ale może uda się wreszcie naprawić całkowicie kolano. Jesteś taka młoda i już takie problemy, a okazuje się, że kolano to najbardziej skomplikowany narząd ludzki i najtrudniejszy do leczenia.
Agnieszko. Prawda - najgorszy jest stres przed, a mój syn później śmiał się, że to jak zabieg kosmetyczny.
Adrianko. Prawda. W tej chwili słyszy się, że wiele osób miało ten zabieg i później jest wszystko dobrze. Zmieniły się techniki diagnostyczne i operacyjne i przez to jest on o wiele łatwiej dostępny.
Ja się cieszę, że już jestem po.
Dziękuję za wszystkie życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Liczę, że będzie dobrze, a rewelacyjnie będzie po zrobieniu drugiego oka. Chcę jeszcze od następnego tygodnia załapać się na jakąś rehabilitację kolana i wtedy będę przygotowana do sezonu.

Iwonko. Nigdy nie będzie tak, że będziemy ze swoich rabat całkowicie zadowolone, dobrze, że roślinki znoszą jakoś nasze zmiany.

Comciu. Twoje co prawda są bliżej ulicy i mają cieplej, może moje również wytrzymają. Przestałam się martwić na zapas. Co będzie to będzie.

Marzanko. Dziękuję.

Dalu. Dziękuję

Jadziu. Dzięki. Też już się cieszę, że już po wszystkich. Najgorszy jest ten strach przed. Kiedyś wydaje mi się nie było tylu operacji zaćmy, ale też prawda, że zmieniły się metody diagnostyki i możliwości operacyjne.

Krysiu. Jeżeli czeka Cię operacja to radzę zapisać się w kolejkę jak najszybciej. We Wrocławiu czeka się w normalnej kolejce na NFZ około dwóch lat. Okazuje się, że im wcześniej robi się zabieg tym lepiej i jest on dla operującego łatwiejszy. Ja robiłam operację w prywatnym gabinecie w ramach chirurgii jednego dnia. Wszędzie dziś robią to w znieczuleniu kropelkowym, trwa 20 min. i możesz iść po chwili do domu z opatrunkiem. Na następnym dzień przychodzi się na wizytę zdjęcia opatrunku i pierwsze badania i później poza wielokrotnym zakrapianiem oka nic się nie dzieje. W trakcie zabiegu nic nie boli bo jest znieczulenia, po zabiegu również, więc nie się co bać. Więcej mogę powiedzieć ewentualnie na pw. Prawda, aby dostrzec piękno kwiatów i świata jednak trzeba dobrze widzieć. Również pozdrawiam

Dagmarko. Martwię się Twoim kolankiem, gdyż czytałam u Ciebie w wątku co Cię czeka, ale pisałaś, że to dopiero w kwietniu operacja, a tu okazuje się, że już Cię unieruchomiono. Przykre jest to, ale może uda się wreszcie naprawić całkowicie kolano. Jesteś taka młoda i już takie problemy, a okazuje się, że kolano to najbardziej skomplikowany narząd ludzki i najtrudniejszy do leczenia.
Agnieszko. Prawda - najgorszy jest stres przed, a mój syn później śmiał się, że to jak zabieg kosmetyczny.

Adrianko. Prawda. W tej chwili słyszy się, że wiele osób miało ten zabieg i później jest wszystko dobrze. Zmieniły się techniki diagnostyczne i operacyjne i przez to jest on o wiele łatwiej dostępny.
Ja się cieszę, że już jestem po.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Krysiu, bardzo się cieszę, że już po i tak dobrze poszło

-
- 1000p
Krysiu dobrze,żeś już po zabiegu.Pewnie oddychasz już spokojniej,bez stresiku.Życzę Ci dużo zdrowia-ja oczęta miałam operowane jak miałam 6 lat...Wiem jak się czeka na zdrowe oczy...
- marion215
- 200p
- Od: 1 sie 2010, o 14:31
Krysiu szybkiego powrotu do zdrowia życzę
- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Witam Krysiu
Odwiedziłam Twój ogród. Masz piękne róże, piwonie i wiele, wiele kwiatów których nazw nie znam.
Życzę zdrówka.
ewa
Odwiedziłam Twój ogród. Masz piękne róże, piwonie i wiele, wiele kwiatów których nazw nie znam.
Życzę zdrówka.
ewa

-
- 1000p
Krysiu hop hop 

-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Krysiu
cieszę się ,że się operacja udała
.O zdrówko trzeba dbać ,żebyśmy mogli się spokojnie cieszyć ogrodami. 

To przygotowania do sezonu pełną parąjeszcze od następnego tygodnia załapać się na jakąś rehabilitację kolana i wtedy będę przygotowana do sezonu.![]()