Ogród Marii Michalskiej
Re: Ogród Marii Michalskiej
Danuto!!!!! jak doczekamy wiosny i lata to będę się starała o zdjęcia o nowe nabytki róż.Bo ogarnęła mnie różana pasja.Zobaczymy jak się te róże popiszą .Ale niestety trzeba też o nie zadbać pozdrawiam .A swoją drogą zaglądnę na Twoją pasję 

- ARABELLA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mario pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru 

Cały czas obserwuję reakcje młodych osób odnośnie zawirowań w TV .może w końcu sytuacja się uspokoi. 

miałam wysiewać dalie niskie z nasion zebranych w ub. sezonie. Zbierałam te które moim zdaniem były najładniejsze.A tu zrobiła się zima no i dobrze bo trzeba trochę mrozu. może troszeczkę tak być

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Na wysiew dalii to stanowczo za wcześnie, do tego czasu będzie już ciepło i wiosennie. :P
No właśnie, nie kupiłam nasion dalii.
No właśnie, nie kupiłam nasion dalii.

- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Mario miłej niedzieli kochana
Łapki swędzą do siania co ? Znam ten ból 

a swędzą, swędzą ale dalie szybko schodzą to za wcześnie.
a mam sporo nasion będę uszczęśliwiać kto będzie chciał. 

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Marysiu, dotarłam i ja do Ciebie
Pytałaś o różę Star Profussion, byłam przekonana, że ją mam dopóki.. dopóki mi nie rozkwitła
Okazało się wówczas, że to Tommelise.
Ale wiem, że można ją kupić tutaj
http://www.oczarjk.pl/index.php?act=376
O patyczkach postaram się pamiętać

Pytałaś o różę Star Profussion, byłam przekonana, że ją mam dopóki.. dopóki mi nie rozkwitła

Okazało się wówczas, że to Tommelise.
Ale wiem, że można ją kupić tutaj
http://www.oczarjk.pl/index.php?act=376
O patyczkach postaram się pamiętać

- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Różane sazleństwo cię ogarnia ??? Ojjj... to sie będzie działo w twoim ogrodzie 

witaj !!!!!! tak masz rację jak pooglądałam wątki różane i zobaczyłam takie cudeńka okrywowe to jeszcze znajdę miejsce na Star Profusion , Indygo i Duet.
To plany a co z tego wyjdzie to czas pokaże. na razie ostra zima - 18 st dzisiaj i siedzenie w domu troszeczkę na komp. i robię pisanki na zamówienie.
Do tego dzisiaj dowiedziałam się o śmierci moderatora./spotkałam takie nazwisko na forum/
To plany a co z tego wyjdzie to czas pokaże. na razie ostra zima - 18 st dzisiaj i siedzenie w domu troszeczkę na komp. i robię pisanki na zamówienie.
Do tego dzisiaj dowiedziałam się o śmierci moderatora./spotkałam takie nazwisko na forum/

- AgaNet
Okrywówki .... hmmmm.... muszę sprawdzić w necie które to, bo nazw nie kojarzę, a niektóre z okrywówek bardzo mi się podobają
Niestety zmarł wczoraj jeden z wieloletnich moderatorów forum - stąd też zmiana koloru logo na czarny, i jest specjalny wątek gdzie można złożyć rodzinie kondolencje.

Niestety zmarł wczoraj jeden z wieloletnich moderatorów forum - stąd też zmiana koloru logo na czarny, i jest specjalny wątek gdzie można złożyć rodzinie kondolencje.
dzięki Agato złożyłam kondolencje dopiero dzisiaj bo nie miałam dostępu do komputera.U nas są ferie i miałam wnuka to opanował na gry i co
A co do róż okrywowych to widziałam w sekcji róże u forumowicza i właśnie ta jest piękna /ma puste kwiaty dwukolorowe czerwone ze środkiem białym i piękne pylniki/ może to było u Ani DS. Na pewno znajdziesz bo ty jesteś obrotna pozdrawiam.

A co do róż okrywowych to widziałam w sekcji róże u forumowicza i właśnie ta jest piękna /ma puste kwiaty dwukolorowe czerwone ze środkiem białym i piękne pylniki/ może to było u Ani DS. Na pewno znajdziesz bo ty jesteś obrotna pozdrawiam.

Agato spójrz na mojej stronie ANIA DS podała mi firmę gdzie można kupić tą różę jest na 1 miejscu w ofercie.Chciałabym tylko Twojego potwierdzenia czy Ci się podoba. Widziałam zdjęcie u forumowiczki w ogrodzie to jest jeszcze ładniejsza i czytałam wątki z oceną właśnie o tej róży/ z rewelacją/ pozdrawiam
- AgaNet
Mario, róża bardzo ładna i jak jeszcze ma dobre opinie to rewelacja. Niestety do mojego mini ogródeczka nie pasuje mi kolorystycznie... a tak w ogóle to myślę usilnie nad małymi zmianami u siebie i może nad niewielką przeprowadzka niektórych roślinek i jednak ciut poszerzę jedną z rabat.
No i jeszcze myslę i myślę nad kupnem tej czereśni
Muszę na spokojnie te moje myśli poukładać
No i jeszcze myslę i myślę nad kupnem tej czereśni

Muszę na spokojnie te moje myśli poukładać

dzięki za potwierdzenie mojej opinii i ja mam zamiar zamówić i nawet do donicy bo 1 z moich synów mieszka w domu prywatnym i widzę to w donicy. A moje sugestie nawet dobrze są postrzegane i mimo że tam też nie ma zbyt miejsca na nasadzenia tak jak u Ciebie to na pewno nasadzenie w donicy miałoby sens.
Widziałam tą różę też w wątku "róże" u forumowicza. To jeszcze większe pozytywne wrażenie zrobiło na mnie. do usłyszenia. pozdrawiam
Widziałam tą różę też w wątku "róże" u forumowicza. To jeszcze większe pozytywne wrażenie zrobiło na mnie. do usłyszenia. pozdrawiam