LUCYNKO no lekka kołderka jest i niektórym dosypałam śniegu ze ścieżek . Miejmy nadzieję ,że to pomoże . Nie ma co ich za bardzo okrywać, bo zbaranieją ,a tak nauczą się do spartańskich warunków. Będzie selekcja zostaną tylko wytrzymałe .
ADRIANIE na pewno i u Ciebie będzie tyle śniegu przecież to tylko rzut beretem Byłam teraz na chwilkę w ogródku fajnie słoneczko świeci i w sam raz na spacerek
MAŁGOSIU czy masz w ogóle zainstalowany ten program . Jeśli tak to to jest tylko jedna z ramek ,ale jeśli nie masz to w tym Ci nie pomogę . Ten program zainstalował mi wnuk

Ja niestety też noga i boję się byle gdzie klikać,żeby wirusa nie złapać
MAJKA masz rację tak sie pisze to już Rose Marek potwierdził zresztą On pisał o tej róży . Dlatego została nazwana . Nie lubię deptać tam, gdzie mam posadzone roślinki Sisi i ja mamy ścieżki i nie musimy sie przedzierać między różanymi kolcami . Nie pisałam o moich jesiennych nasadzeniach i zamówieniach ,ale jest tego mnóstwo

Zamówiłam parę rabatówek i okrywowych także parę pnących i 1 pienną . Co z tego będzie zobaczę dopiero wiosną ,chociaż część już ma przyporządkowane miejsca
DANUSIU ona kwitnie klastrami ,ale to dopiero był jej 1 sezon u mnie ,wiec musi sie rozrosnąć ,zeby pokazać na co ją stać . W tym sezonie będzie moim oczkiem, bo rośnie zaraz przy wejściu na ogródek . Muszę poszukać inną jej fotkę jak była obsypana kwiatami . IRENKO ona jest chyba dostępna w R.. Muszę nadmienić ,ze chociaż ma piękny kwiat to była chorowita . Ta śniegowa kołderka jednak trochę chroni roślinki przed tymi mrozami