Fantastyczna uczta dla oczu, liliowce, hosty, wszystko co lubię, na dodatek pięknie podane !!!

Suknia córci cudna

Gosiu już masz 'zaklepane' sadzonki obu host. Wiosną po wybiciu kłów zabiorę się za wykopki.Margo2 pisze:Chętnie skorzystam.
To ostatnie zdjęcie też cudne. Żółty irys na tle zieleni wyglada niesamowicie
klio - rozrośnięta kępa hosty jest zawsze piękna, nawet jeśli jest jednolicie zielona, dla mnie nie ma w sobie nic 'nudnego', ale czasem na forach można się spotkać z takimi opiniami.....cóż, każdy ma prawo do własnego zdaniaklio pisze:Zachwycają mnie nawet te, jak to określiłaś "nudne hosty". Ile chorób można nieć na raz?
Gosiu - cieszę się, że znalazłaś czas na mój ogródek i zostawiłaś ślad swojej wizytygoni@k pisze:Wpadłam na chwilkę i widzę, że świetnie trafiłam:):)
Fantastyczna uczta dla oczu, liliowce, hosty, wszystko co lubię, na dodatek pięknie podane !!!
Suknia córci cudna
Jasminodies zimą wszystkie rośliny na zdjęciach są bardziej zielone, a kwiaty bardziej koloroweJasminodies pisze:Ależ zebrało mi się na wzdychanie.... co fotka to piękniejsza a wszystko to w kontekście obecnych mrozów wydaje się być jeszcze wspanialsze. Pastelowe barwy a na ich tle bzyki sprawiają że już przez skórę czuję wiosnę.
Elu - nie zapomnij o mnie - też wybieram się do Ciebie na "pakupki".... oglądam Twoje liliowce w nowych odsłonach i moja lista ciągle się powiększa...![]()
![]()
Pozdrawiam ciepło.
Moniko liczę na to, że znajdziesz czas na wizytę w Żarkach i będziemy się mogły poznać w realu, masz do mnie niedaleko, a okolica piękna i wielu ją odwiedza w poszukiwaniu wytchnieniaMonikwiaty pisze:Witajcudowne zdjęcia co jedno to piękniejsze. Najładniejsze trudno wybrać ale z racji że uwielbiam widoczki ogólne to właśnie to, śliczna kompozycja. Mam nadzieję z racji bliskiej odległości że może kiedyś uda nam się poznać . Pozdrawiam serdecznie Monika.
Bardzo mi miło, że widoczek się podoba, to zapewne zasługa malutkiej 'gwiazdy' tej kompozycji, drobnego goździczka kropkowanego 'Leuchtfunk'kogra pisze:Ostatnia fotka robi wrażenie.
Bardzo się cieszę, że kompozycja może się podobać.....no i, że całość mi tak udanie wyszła, nie od razu tak było, ale z czasem ogrodnik dojrzewa, a wraz z nim jego ogródkogra pisze:No nie tylko jego.
Bo i kamienny murek i ścieżka i funkie w tle - bardzo udana kompozycja.
Aguś - ja mam tylko tego jednego, pojedynczego, ale w mojej szkółce widziałam cudnego o pełnych kwiatach, niestety, nie mieli w sprzedaży, dopiero w tym roku ma być....muszę upolowaćAGNESS pisze:Eluś uwielbiam zawilce japońskie....one moim zdaniem są tak niesamowicie eleganckie i piękne i wspaniale wyglądają na fotach![]()
Liliowce marzenie, mam nadzieję, że dobrze przetrwają te ostre mrozy....