Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic
Geniu pogadamy za rok... jak będziemy miały gdzie pogadać. Ja mam kontakt z Adminem i wiem swoje. :P
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Reniu, Misiu dzięki boję się że więcej mi się nie uda.
- AnowiB
- Od: 19 paź 2010, o 14:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu
tak trzymaj....cieszę się bardzo 
Myślę,ze teraz łatwiej Ci powinno być zadbać troszkę o kondycję..nie muszą to być żadne wyszukane ćwiczenia....wystarczą skręty tułowia,krążenia ramion...siedzisz i oglądasz tv to spróbuj unosić nogi do poziomu..powoli po 10-15 cm ale stopniowo,wzmocnisz mięśnie brzucha....potem też siedząc przed tv próbuj podciągać ugięte kolana (ciężko może być) ale zaczynaj od kilku razy..nawet niech to będą3-5...wszystko powoli ale systematycznie.....idąc do sklepu też można lekko przyspieszyć kroku...

Myślę,ze teraz łatwiej Ci powinno być zadbać troszkę o kondycję..nie muszą to być żadne wyszukane ćwiczenia....wystarczą skręty tułowia,krążenia ramion...siedzisz i oglądasz tv to spróbuj unosić nogi do poziomu..powoli po 10-15 cm ale stopniowo,wzmocnisz mięśnie brzucha....potem też siedząc przed tv próbuj podciągać ugięte kolana (ciężko może być) ale zaczynaj od kilku razy..nawet niech to będą3-5...wszystko powoli ale systematycznie.....idąc do sklepu też można lekko przyspieszyć kroku...

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Geniu. Bardzo się cieszę i gratuluję.
U mnie na razie -3, ale i tak cieszę się że tyle. Powolutku, powolutku, oby systematycznie spadało.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Geniu! gratuluję
i zazdroszczę
Lady-r
Twoja uwaga jak mi się zdaje jest trochę nie na miejscu.Geni, jeśli się nie mylę, chodzi o to aby temat A.C.T.A. odbywał się w określonym wątku. Ten akurat nie jest miejscem na takie dyskusje.Nie przenośmy drażliwych tematów do innych wątków tematycznych. Jeśli się nie mylę to właśnie Ty wprowadziłaś ten temat do tego wątku
Kto ma jakie kontakty z kim, to lepiej przemilczę

Lady-r
Geniu pogadamy za rok... jak będziemy miały gdzie pogadać. Ja mam kontakt z Adminem i wiem swoje.
Twoja uwaga jak mi się zdaje jest trochę nie na miejscu.Geni, jeśli się nie mylę, chodzi o to aby temat A.C.T.A. odbywał się w określonym wątku. Ten akurat nie jest miejscem na takie dyskusje.Nie przenośmy drażliwych tematów do innych wątków tematycznych. Jeśli się nie mylę to właśnie Ty wprowadziłaś ten temat do tego wątku

Kto ma jakie kontakty z kim, to lepiej przemilczę

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
Roma było o bieganiu po innych wątkach, że na tym zrobiło się pusto. Napisałam po prostu gdzie biegam. Genia niegrzecznie się do mnie odezwała więc stąd moja odpowiedź.
-- Pt 27 sty 2012 10:28 --
-- Pt 27 sty 2012 10:28 --
-- Pt 27 sty 2012 10:29 --Niusia pisze:A co tutaj takie pustkinikt już się nie odchudza.......? U mnie za kilka dni pierwsze ważenie od 3.01..jestem ciekawa ile zgubiłam,bo że zgubiłam to czuje po spodniach......niedługo je też zgubię
ElleBelle pisze:Misiu biegają po śniegu z radości że zaświeciło słoneczko i zrobiło się sympatycznie a w nich obudziła się wiara w siebie no i widziałam że biegają po innych wątkach
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Gratuluję wszystkim co się odchudziły, u mnie zima to sie dopiero zaczęła dziś bo było -17, przeczytałam wczoraj artykuł dlugii o przenicy i od srody popielcowej będę stosować diete bez tejże. Ale teraz koniec karnawału, kto by sie odchudzał 

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
Azo też mam przed sobą ciężkie wyzwanie, bo gości w sobotę
Najgorsze to potem dokańczanie, bo się zepsuje. A mam zamiar zrobić trzy moje ulubione sałatki. 

Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- e-genia
Romo, Alu,Olgo, Krysiu, Reniu, Szanso ; Misiu:Helenko196 mam nadzieję że będziecie nadal mnie tak wspierać w następnym żebym choć 4 kg zgubiła .
Staram się co dzień wychodzić na krótki spacer , ćwiczę tez w domu na leżąco i wymachy rąk skręty tułowia , choć nie zbyt długo , ale się staram .
Staram się co dzień wychodzić na krótki spacer , ćwiczę tez w domu na leżąco i wymachy rąk skręty tułowia , choć nie zbyt długo , ale się staram .
Geniu! u mnie masz jak w banku 

Geniu, cały czas Ci mocno kibicuję, tylko się martwię, czy ta dieta nie spowoduje później efektu jo-jo.
Jakby co, to jestem "pod ręką".
Jakby co, to jestem "pod ręką".

- e-genia
Romo,Basiu mnie tylko zależy żeby wejść w ciuchy z poprzedniego roku ,bo ostatnio to w dresach chodziłam ,no i miałam 1 parę spodni wyjściowych z przed kilku jak wyglądałam tak jak po świętach
.
Alu

Alu

Geniu, bo efekt jo-jo to skutek braku instrukcji jak żyć, kiedy się już schudnie
No i boję się diet 1000 i 1200 kalorii, bo później człek ma skóry za dużo

No i boję się diet 1000 i 1200 kalorii, bo później człek ma skóry za dużo

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
Ja mogę wam podać namiary na dobry i zdrowy suplement do odchudzania i nie tylko, bo na poprawę przemiany materii. Ale widzę, że jestem na tym wątku ignorowana i chyba nikt mnie nie czyta i nie słucha cóż.
Nie chcecie moich rad to nie, nie będę tu więcej pisać. Zainteresowanych proszę o pw.
I to jest jeszcze tolerancja słowa pisanego w necie, aż strach pomyśleć co będzie później.

I to jest jeszcze tolerancja słowa pisanego w necie, aż strach pomyśleć co będzie później.
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1