Powitanie, moje storczyki
Jagódko śliczny białasek, mam do nich słabość
mój ma juź 5 rozwinietych kwiatów, a dwa są jeszcze w pąkach i niestety jeden pączek odpadł
Lana byłam w ub. tygodniu i w OBI i w LM i nie ma nowej dostawy storczyków, oni teraz nastawili się na ogrodowe kwiaty, więc specjalnie nie ma sensu jechać tyle km, bo możesz się rozczarować

Lana byłam w ub. tygodniu i w OBI i w LM i nie ma nowej dostawy storczyków, oni teraz nastawili się na ogrodowe kwiaty, więc specjalnie nie ma sensu jechać tyle km, bo możesz się rozczarować

- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Potwierdzam, byłam dziś w LM i nie było ani jednego storczyka, co do OBI to nie wiem
A biały phalaenopsis jest przepiękny

A biały phalaenopsis jest przepiękny

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- miluck
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzień dobry!
Dzisiaj chciałabym się pochwalić ,że moje storczyki poczuły wiosnę i mimo ,że Zygopetalum i
Dendrobium przekwitły to bogacą się w listki .Cymbidium wypuściło dwa nowe przyrosty a
Tygrysek - Phalaenopsis wypuszcza listka i korzonek. Natomiast niespodziankę zrobił mi Phalaenopsis- biskupi ,wypuścił na kwitnącej łodydze odnóżkę.
Pozdrawiam wszystkich wiosennie
Jagoda
:P

Dzisiaj chciałabym się pochwalić ,że moje storczyki poczuły wiosnę i mimo ,że Zygopetalum i
Dendrobium przekwitły to bogacą się w listki .Cymbidium wypuściło dwa nowe przyrosty a
Tygrysek - Phalaenopsis wypuszcza listka i korzonek. Natomiast niespodziankę zrobił mi Phalaenopsis- biskupi ,wypuścił na kwitnącej łodydze odnóżkę.
Pozdrawiam wszystkich wiosennie
Jagoda
:P

- Storczykowa
- miluck
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam serdecznie!
Przeczytałam w prasie ogrodniczej artykuł pt. "ŻYWA GRZYBNIA MIKORYZOWA DLA STORCZYKÓW (szczepionka)".
Ciekawa jestem czy już ktoś z Forumowiczów stosował ten preparat?
Efekty jakie ma przynieść ta szczepionka zapowiadają się bardzo interesująco ,ale to zdanie firmy , która to produkuje .
Mnie ciekawi,zdanie na ten temat ludzi hodujących te prześliczne kwiaty.
Pozdrawiam
Jagoda :P
Przeczytałam w prasie ogrodniczej artykuł pt. "ŻYWA GRZYBNIA MIKORYZOWA DLA STORCZYKÓW (szczepionka)".
Ciekawa jestem czy już ktoś z Forumowiczów stosował ten preparat?
Efekty jakie ma przynieść ta szczepionka zapowiadają się bardzo interesująco ,ale to zdanie firmy , która to produkuje .
Mnie ciekawi,zdanie na ten temat ludzi hodujących te prześliczne kwiaty.
Pozdrawiam
Jagoda :P