Co tam jakość zdjęć, nie ważne, ważne że oddają klimat u nas wczoraj było -12 st. a dzisiaj jest ok 0, jutro będzie wstrętne błocko - i tyle w temacie bielutkiej, czyściutkiej zimy
witaj sąsiedzie wpadłam pooglądałam, super działeczka, dużo się napracowałeś łatwiej jest wziąć pusty teren i go urządzić niż po kimś poprawiać, śliczne kwiatuszki
Zosia -- Ide do Ciebie pospacerować po Twoim ogrodzie Stachu -- Dzis u mnie odwilż nie Lubie Zimy!!! Wiosna Halinka --Zima jest fajna w górach i jak sie nie pracuje!!
Rysiu ojjj, tak
Jak pracowałam, to wychodziłam z domu rano, a wracałam popołudniu, a potem obowiązki w domu i nie było czasu, żeby podziwiać cudny krajobraz sądecki
Wreszcie mogę nacieszyć się moją ukochaną zielenią
Halinka --Piekna okolica jest u Ciebie,Krajobraz sądecki jest cudowny!!
Jezdzilismy przez lata na agroturystyke do p,Kazi --Poręba Wielka ,gm Niedzwiedz ,to jest za Mszaną Dolną , tak ze wiemy jak tam pieknie
Czy juz zdecydowałeś Ryśku sie co kupić wiosna . Teraz szał na zamawianie roslinek ciekawe czy też i Ciebie na nie wzięło . Kapie z dachów ciekawe jak długo potrwa ta odwilż
Ryśku bielutka i czyściutka działka w Twoim ob iektywie.Tak jak Jadzia,jestem ciekawa czy masz już plany nasadzeniowe.
Myślę,że zimy wielkiej już nie będzie dlatego warto juz planować i odkladać dudki.