kociara pisze:Tak, to prawda, Henryka o cokolwiek zapytać zawsze dostanie się wyczerpującą odpowiedź.
Człowiek o wielkiej wiedzy i cierpliwości dla niedouczonych amatorów ( z przeproszeniem,
mam na myśli siebie - żeby nie było, że kogoś obrażam !!).
Też jestem pełna podziwu dla Henryka
kociara pisze: a mój ulubieniec pH.hastatum jest cudowny - przecież nie
mogę go nie oglądać nieustająco.
mam sadzonkę jak byś była zainteresowana
mika181 pisze: cudo w osłonce z żabą tylko nie wiem co to
Miko to jest soleirolia.
Filigranowa27 pisze:Nio chamedorcia pięknie kwitła, a powiedz mi czy u ciebie też tak około 3 miesiecy się u niej kwiaty<te kuleczki> trzymają?.
Pati ,Chamedora dopiero będzie kwitła ale jak długo utrzymują się kwiatuszki nie pamiętam
Celinko 
i co byłaś w biedronce?
AloesIk pisze:Pachira . Takiej jeszcze nie widziałem
Pachira dopiero odżyła jak zmieniłam jej lokum ,a tak to co zimę gubiła wszystkie listki,teraz stoi u córki i nawet zimą jest zielona.
justus27 pisze:Fajna ta azalia - delikatna panienka z niej
Justynko ,już ładnie kwiatuszki pootwierała,jestem nią zachwycona i wszystkich domowników na siłe do niej przyciągnęłam ,no i oczywiście musieli powiedzieć głośno ,że im się podoba(chociaż nie były to szczere zachwyty..ale co tam)
arlet3 pisze:Gratulacje dla syna - zdolności i szczęśliwych kopów od mamusi.
Arletko2 egzamin też zdał(szkoda,że to dopiero wewnętrzne)i sam już nastawiał zadek na kopa
Czas na fotki,bo zaraz jadę na zakupy (a M już mało jaja nie zniesie,nie lubi zakupów i chce mieć to już za sobą),a potem do pracy śmigam.
Azalka

Na razie tyle ,bo ciężko wgrywa mi się fotki ,a M już ubrany