Przeciw Goldiemu porobiłam płotki z kołków brzozowych i powrozów bo też leci i nie patrzy gdzie, a spotkanie z bardzo kującą różą nawet dla niego może skończyć się źle.

Tym większe prawdopodobieństwo, że szybko się poznacieAnnes 77 pisze:Aniu Zielona Góra nie jest dużym miastem
Ten Paul o Matko ale cudoAż mi ciarki po pleckach przeszły
Na kwitnienie Paula czekałam dwa lata, dopiero w minionym sezonie zaszczycił mnie kilkoma kwiatami.edulkot pisze:Aniu widząc u Ciebie i czytając pochwały na temat Paul Ricault to aż mnie coś ścisnęło w dołku, czekam na niego bo dałam się przekonać Gosi że warto ją mieć mimo że rośnie taka wielgaśna i już nie mogę doczekać się jej kwiatów. Cornelia też u mnie zamieszka.![]()
Przeciw Goldiemu porobiłam płotki z kołków brzozowych i powrozów bo też leci i nie patrzy gdzie, a spotkanie z bardzo kującą różą nawet dla niego może skończyć się źle.
Aniu, kwiaty Paula Ricault przypominają mi Lagunę, która także pięknie pachnieAniaDS pisze:Annes 77 pisze: Naprawdę, w realu ta róża robi na mnie ogromne wrażenie, na zdjęciu nie zawsze da się uchwycić co trzeba.
Już od fazy pąku mnie zachwyca![]()
.