Moje doniczkowce - Antooosia
- gosia2501
- 200p
- Od: 28 lut 2008, o 15:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Antooosiu, nie mogłam nie skorzystać z zaproszenia żeby Cię odwiedzić. Zamiast pikować pomidorki, i orliki siedzę i oglądam Twoje roślinki. Piękna szeflerka, hibiskus i...... w ogóle wszystkie Twoje kwiaty są urodziwe. Bardzo urzekły mnie fiołki, gdyby kiedyś bardzo Ci się rozrosły.....to może mogłabym liczyć na choć maleńki listeczek. 

Pozdrawiam Gosia
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beatko bardzo Ci dziękuję,a tam od razu rozpieszcza-kocha po prostuBeata T pisze:Widzę że kogoś tu M rozpieszcza takie cuda do domu przynosiSzeflera przecudna no i jaki śliczny fiołeczek

Dorciu bardzo się cieszę i mam nadzieję,że ...piękne fiołki z tego wyniknądorcia pisze: Antooosiu, zainspirowały mnie Twoje prześliczne fiołeczki i ... posadziłam dziś listek (zobaczymy, co z tego wyniknie?) :P

Gosiu Tobie również dziękuję za pochwały,aż się zaczerwieniłam,oczywiście zapisuję Cię na listeczekgosia2501 pisze:Antooosiu, nie mogłam nie skorzystać z zaproszenia żeby Cię odwiedzić. Zamiast pikować pomidorki, i orliki siedzę i oglądam Twoje roślinki. Piękna szeflerka, hibiskus i...... w ogóle wszystkie Twoje kwiaty są urodziwe. Bardzo urzekły mnie fiołki, gdyby kiedyś bardzo Ci się rozrosły.....to może mogłabym liczyć na choć maleńki listeczek.

Kari eee sama...,zapisac Cię na listeczek?kari pisze:Tosieńko, sama doprowadziłaś fiołeczka do takiego kwitnienia? Ależ on jest śliczny
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...