Gat,cieszę się,że jesteś ze swoim pięknym ogrodzie na starym miejscu.Teraz bez problemu bedzie mozna cię znależć i podziwiać twoje poczynania ogrodowe.Jestem spragniona twoich zdjęc,czekam.
No i super że sie udało, piękny ogród zasługuje na odpowiednią ekspozycję
Szkoda że dopiero teraz nastała swoboda w watkach, ja przeniosłam sie do offa na własne życzenie ze 3 dni temu
Witaj Agatko
Jak Cię nie było, to Cię nie było...i nie było...ale, jak wróciłaś to...imprezka
Oczywiście podziwiam twoje ogrodowe zdjęcia, ale jednocześnie szukam tych w mundurze
Może jakaś wskazówka
Ewa na FB mam po prostu zamieszczone różne swoje zdjęcia w różnych mundurach, a tu troszkę chyba nie a'propos
Ale myśle, że Mod nie będzie się bardzo gniewała Jedno w wersji zimowej, drugie w letniej
Agatko,jak by ktoś nie wiedział to pomyśli,że policjantką jesteś.Wszystkie wypodowe zdjęcia super i gratuluję takiego zainteresowania.
Ogród twój piękny o każdej porze roku.
Szkoda, że dopiero teraz zdecydowano o abolicji dla "radosnych" - jakoś nie potrafię na FO pokazać mojego szczęścia, mojego świata... ale Twój ogród zawsze i wszędzie odwiedzałam chętnie, jest śliczny!
Kolorowy, zielony... ośnieżony - w każdej szacie uroczy!
Gat czytam o zmianach i się ogromnie cieszę że znów jesteś w odpowiedniej sekcji zdjęcia fantastyczne tylko u mnie więcej śniegu i ciągle pada
Murek i rabaty podpatrzone nawet M przyznał że fajnie się prezentują i "można by takie coś zrobić" o ile wyrażasz zgodę na kopiowanie
miłego dnia
Gat chęci to on na razie ma bo pogoda nie dopisuje ale jak będzie cieplej i pokaże się tu mu pewnie zapał przejdzie ale może uda mi się go nieco przycisnąć żeby coś niecoś działał
miłego dnia