Moje doniczkowce - Antooosia
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki cierpliwości i pomocy Ilonki benek przeszedł ostry lifting i został zapleciony w warkoczyk(z dużą wyobraźnią można się warkocza dopatrywac).A oto nowe nabytki:

Fikus pimula i neonik.Fikus już siedzi w doniczce z plecionym benkiem.Wprawdzie miał byc cały zielony,ale znalazłam tego i...będzie ciapkowany
.Oby im się razem dobrze rosło.
A teraz jeszcze zdjęcia moich chłopaków przed spacerem:

Fikus pimula i neonik.Fikus już siedzi w doniczce z plecionym benkiem.Wprawdzie miał byc cały zielony,ale znalazłam tego i...będzie ciapkowany

A teraz jeszcze zdjęcia moich chłopaków przed spacerem:

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- basga
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wow...na tym pierwszym zdjęciu to on stoi przed lustrem!
Normalne bliżniaki z tych chłopaków są!
Zakupy oczywiście cudne...fikusa pumilę kiedyś miałam ale oczywiście zamordowałam ale neonek super rośnie.
A propo papug-u mnie na klatce sąsiadka też ma parkę i już nie mam wyrzutów sumienia,że to mojego zawsze słychać.
Dziś rano to tak się wydzierał aż mnie obudził i potem był cicho.Normalnie strasznie niewychowany ten papugaj! 
Normalne bliżniaki z tych chłopaków są!
Zakupy oczywiście cudne...fikusa pumilę kiedyś miałam ale oczywiście zamordowałam ale neonek super rośnie.
A propo papug-u mnie na klatce sąsiadka też ma parkę i już nie mam wyrzutów sumienia,że to mojego zawsze słychać.

- Antooosia
- 1000p
Hihihi,moje ptaszyska dziś o piątej dzioby zaczęły drzec
,ale jak im powiedziałam,że pióra powyrywam i dzioby pozaklejam,to się uspokoiły...na 10 minut
.
Fikusika mogę skubnąc,jeśli będziesz chciała...a neony w Obi po 5zł,no to gdybym nie wzięła,to chyba śniłby mi się po nocach.Posadziłam go z takim"zwykłym"zielonym...fajowo to wygląda

Fikusika mogę skubnąc,jeśli będziesz chciała...a neony w Obi po 5zł,no to gdybym nie wzięła,to chyba śniłby mi się po nocach.Posadziłam go z takim"zwykłym"zielonym...fajowo to wygląda
Pozdrawiam,Kinga.
- Antooosia
- 1000p
Basiu juz przesadziłam,ale zawsze cos tam mogę wydłubac
.
Teraz Milko dla Ciebie moje dwa kwitnące fiołeczki:

Reszta na razie idzie w liście,więc pokażę je,gdy postanowią zakwitnąc.
A teraz coś z dziecięcej poezji,tylko jak to szło:"Paweł i Gaweł w jednym żyli domku...Paweł na górze..."

Tak,mam papirusa i mogę się podzielic...

Teraz Milko dla Ciebie moje dwa kwitnące fiołeczki:

Reszta na razie idzie w liście,więc pokażę je,gdy postanowią zakwitnąc.
A teraz coś z dziecięcej poezji,tylko jak to szło:"Paweł i Gaweł w jednym żyli domku...Paweł na górze..."

Tak,mam papirusa i mogę się podzielic...

Pozdrawiam,Kinga.
- Antooosia
- 1000p
A możesz fotkę zrobic?milka0105 pisze:tak z mleczkiem ;) nie, nie chcęmam właśnie... do wczoraj siedział w szklance z wodą, ale wypuścił korzenie i nawet już łodygę więc wsadziłam go do ziemi. Tylko nie wiem czy dobrze
nie wiem jak to wytłumaczyć... wsadziłam do tymi liśćmi do ziemi i teraz trochę wystają z tej doniczki. Może tak być?
Pozdrawiam,Kinga.