O MAMUNCIU AŻ 3 LATAmartinez_82 pisze:Trzymam kciuki podobie zaczynałem 3 lata temu , będe zaglądałpodrawiam MArcin
GOSIU WITAJGosia123A pisze:Witaj Olujak patrzę na Twoje zdjęcia to się śmieję,bo przypominam sobie jak ja miałam.Nie martw się każdy jakoś zaczyna.Ogródek kroi się świetnie,a i dzieciaki też niczego sobie.Pozdrawiam i zapraszam
![]()
Marcin,dziękuję za radymartinez_82 pisze:a już myslałem żxe wszystkie taczki wykupiłaś![]()
O Przepraszam odpisałem u siebie w wątku ścianę malowałem najpierw unigruntem potem olejną farbą na zielono, kolejnie Tata Mazakiem naszkicował słoneczniki, liście całe kontury a pózniej żmudne zamalowywanie a na koniec wszystko otrzymało czarną obwolutkę żeby bardziej kontrastowało
Aż 3 latajeszcze ze 2 będę dopracowywał wszystko już mam zaplanowane roboty na ten sezon i nowe obsadzenia.Masz dobrze że masz trawnik u mnie nic nnie było
ruda_sl pisze:Bardzo miło przegląda mi się Twój wątek - masz śliczną działeczkę ...
Będę na pewno tu wracała.
Zdrówka życzę
Oj planów to ja mamEwelina pisze:Witaj 'Szczęśliwa"![]()
Fajnie,że dołączyłaś do grona zakręconych na zielono ! Ciekawa jestem co wymyślisz ,gdy nadejdzie wiosna, bo masz pewnie masę planów ?
Masz ślicznego Goldenka (chyba młody?) , lubię te psiaki , sama mam 12 letnia sunię tej rasy
Witaj Silaslila1 pisze:Olu pospacerowałam po Twojej działeczce i już mi się podoba. Część wypoczynkowo-rekreacyjna gotowa. Pięknych kwiatów też masz już sporo
.
Możesz podać nazwę tego ciemno różowego powojnika ze zdjęcia, bo bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam i zdrowia życzę.