Majeczko, żadna tam rewolucja. Obejrzałam film z różami z tego sezonu. Popatrzyłam pod kontem jak będzie się wszystko zgrywać po nowych nasadzeniach. Dobrze, że to zrobiłam, bo Nostalgia absolutnie nie pasuje do Edenek i reszty towarzystwa.
Claie i Aquarell, przy okazji zmian.
Masz racje, rodzina jest najważniejsza. Ale lubię być na forum i oglądać ogrody innych.
Aga, czytam Twój wątek, masz racje trzeba odpocząć i nabrać sił przed nowym sezonem. Chabazie same sie ułożą w główeczce

Mówisz warto obejrzeć. OK

Witaj
Madlen, odzywaj się i napisz co zamówiłaś.
Oliwko, tak i w ubiegłych latach też nie była niska. Pierwsze kwitnienie jest na niższych pędach, ale ona już wtedy jednocześnie tworzy nowe wysokie pędy. Podobnie zachowuje się Chippendaile i Geisha. Naginajcie wysokie pędy one i tak ładnie kwitną.
Lemeczko, mnie też nie, również poprawiam sobie humor, robiąc kolejne zamówienia bylinek i powojników.
Gosiu, i ja się nad tym zastanawiam. Mamy sytuacje, że niby rośnie wysoko, a w naszych warunkach to karzełki, i odwrotnie ma być rabatówka , a tu wyskakuje nawet do 160. Tak miałam z Piano. Musimy się wzajemnie informować, żeby wiedzieć.