Moje spełnione marzenie - tu.ja cz.5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje spełnione marzenie - tu.ja cz.5

Post »

Izo - gratulacje z okazji 30 miesięcy!
Pierwiosnki są rewelacyjne, ależ ich dużo nazbierałaś! Ja oglądałam moje w niedzielę ;:138 Niektóre nawet...kwitną!
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dzięki wszystkim za obecność ;:196 Wygląda na to, że czas zamykać ten wątek.
By tradycji stało się zadość kupiłam pierwsze nasionka. Sama nie wiem po co ;:224 Nie mogłam się jednak oprzeć...
Marysiu - dziękuję za uznanie! Pierwiosnki uwielbiam i wciąż dokupuję, i wymieniam, i nawet spróbuję wysiać. Tak mi dobrze z tym niepaleniem, że te miesiące zleciały nie wiadomo kiedy.
Piterku - Twoje życzenie moderatora jest dla mnie rozkazem :D i wkrótce obiecuję zamknięcie.
Ela - i ja dziękuję za pogaduchy ;:196 Floksy szydlaste też mam i lubię. Trudno nie mieś rośliny, która jest tak mało wymagająca i przy tym wdzięczna. Jak to nic poza floksem?! Przecież masz wielki ogród z mnóstwem cudnych roślin :!:
Siberio - 20 lat niepalenia? Podziwiam. Musiałaś szybko przejrzeć na oczy i nabrać rozumu :wink: Mi to zajęło znacznie więcej czasu...A Helena Lykkenfund ponoć warta grzechu.
Monia - wielkie dzięki za miłą choć niespodziewaną ;:102 rozmowę. Wyjazd do Gdańska można uznać za udany chociaż nie miał charakteru wycieczkowego. Gratulacje przyjęte. Sama z siebie jestem dumna gdyż paliłam wiele lat - aż wstyd się przyznać ile :wink:
Keetee cieszę się, że i Ty doceniasz goździki. Dzięki za link. Jest na czym oko zawiesić.
Halinko może jakaś mała wymiana goździkowa...Chyba nie wszystkie pokazałam...
Grażynko jak miło, że i Ty je lubisz. Zapach mają bajeczny niektóre. I do tego długo stoją w wazonie. No cóż chyba nie lubią nadmiaru wilgoci i pewnie to jest powód zniknięcia...A może trzeba je często odmładzać...Nie wiem :oops:
Ewo walcz z nałogiem. Policz ile nowych roślin można kupić za "spaloną" kasę. Tym bardziej, że papierosy znów zdrożeją...Jeśli Viali przeżyje to może uda się go podzielić. Coś słabo mi rośnie. Za to u Ani jest ogromny wręcz :shock:

Na koniec wątku chyba znów goździki :)

Obrazek
Siberia
---
Od: 5 lut 2010, o 10:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Śliczne :-) no i ładnie pokazane :-)
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dziękuję Siberio i zapraszam Cię i wszystkich swoich Gości do nowej części http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=50248
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”