Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.
Iga, ja do laptopa długo nie mogłam się przekonać, bo właśnie przyzwyczaiłam się do myszy. A ja jak wiesz tłumaczę zawodowo przy komputerze i siedzę przy tym baaardzo długo. Ileż to razy M mnie namawiał na to, żebym się przesiadła od stacjonarnego do laptopa. A ja nic, nie i nie. Potem spróbowałam i w tej chwili już bym przy stacjonarnym wcale nie usiadła. Przełam się, zobaczysz, jakie to wygodne.
mój też był "zazdrosny" o komputerowy czas, dwa lapki rozwiązały problem, leżymy sobie razem patrząc co ogląda drugie obok
takie czasy, ale fajnie, bo można się wymieniać tym co nas interesuje na gorąco
już czekam na wiosnę i zakupy żurawek

już czekam na wiosnę i zakupy żurawek

Iguś proszę dbać o siebie i nie chorować
Proszę o słowo na temat tej trawki ...mogę ją wysiać od razu do małych doniczek na parapecie , żeby wiosną do ogrodu wysadzić ładne krzaczki .

Proszę o słowo na temat tej trawki ...mogę ją wysiać od razu do małych doniczek na parapecie , żeby wiosną do ogrodu wysadzić ładne krzaczki .
Iguś, ja już też nie umiem się obyć bez mojego ukochanego lapka
M. ma swój, ja swój, a na górze jeszcze jeden dla uczniów
Zdrówka życzę

M. ma swój, ja swój, a na górze jeszcze jeden dla uczniów

Zdrówka życzę

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dalu, dziękuję, już lepiej.
Eluś, no kiesko, trawa ładnie wzeszła, a potem spleśniała, coś nie mam ręki do doniczek. Wschodzi błyskawicznie, więc ja wysieję dopiero do gruntu.
Małgosiu, zdecydowanie lepiej mi się siedzi przy biurku.
Wandziu, wracam do mojego do domu.
Na laptopa przyjdzie czas.
Amatorko, jak masz na imię.
Ewo, zapraszam jak zawsze.
Przepraszam za nieobecność ostatnio. ale wiele spraw się nałożyło, teraz już z górki, niedługo przestaję pracować na dwa etaty, będę miała tylko sklep internetowy. Firmę zamykamy, więc i więcej czasu w domu i dla Was..

Eluś, no kiesko, trawa ładnie wzeszła, a potem spleśniała, coś nie mam ręki do doniczek. Wschodzi błyskawicznie, więc ja wysieję dopiero do gruntu.

Małgosiu, zdecydowanie lepiej mi się siedzi przy biurku.

Wandziu, wracam do mojego do domu.

Amatorko, jak masz na imię.

Ewo, zapraszam jak zawsze.

Przepraszam za nieobecność ostatnio. ale wiele spraw się nałożyło, teraz już z górki, niedługo przestaję pracować na dwa etaty, będę miała tylko sklep internetowy. Firmę zamykamy, więc i więcej czasu w domu i dla Was..

- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Iguś, widzę że spore zmiany zawodowe się szykują ! Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z Waszymi planami

Tak skomponowany ogród niejednemu w głowie zawróci i dla niejednego jest szczytem marzeń.
Igo wiem o czym mówisz w temacie laptopa.Cztery lata temu dostałam laptopa w prezencie, dokupiłam do niego klawiaturę i mysz a i tak jak w tym roku nadarzyła się okazja to wymieniłam go z wnuczką na stacjonarny.
Co zaś tyczy się żurawek, to postanowiłam dokonać zakupów osobiście, na miejscu u Ciebie.Może oprowadzisz mnie po swoim zaczarowanym ogrodzie
Igo wiem o czym mówisz w temacie laptopa.Cztery lata temu dostałam laptopa w prezencie, dokupiłam do niego klawiaturę i mysz a i tak jak w tym roku nadarzyła się okazja to wymieniłam go z wnuczką na stacjonarny.
Co zaś tyczy się żurawek, to postanowiłam dokonać zakupów osobiście, na miejscu u Ciebie.Może oprowadzisz mnie po swoim zaczarowanym ogrodzie

- goferek
- 500p
- Od: 7 lis 2009, o 15:48
- Kontakt:
Ogród faktycznie wyglada jak w srodku wiosny
Pieknie !

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Iguś
Widzę, że nowy rok zaczął sie mnóstwem zmian.....jak zamkniesz jedną firmę , to będziesz miała więcej czasu i spokoju.....długo nie da się żyć w takim tempie na 200%....organizm ma swoją wytrzymałość
A i szkółka bylin i sklepik da ci mnóstwo zajęcia 

Widzę, że nowy rok zaczął sie mnóstwem zmian.....jak zamkniesz jedną firmę , to będziesz miała więcej czasu i spokoju.....długo nie da się żyć w takim tempie na 200%....organizm ma swoją wytrzymałość

Iguś dzięki za informację
ja ją wysieję do doniczek ale pod koniec lutego początek marca , może to zabrzmi śmiesznie ale ja się bardzo cieszę z tych nasionek bo one podsunęły mi pomysł na obsadzenie ścieżki
Wielkie zmiany się szykują i fajnie czas odpocząć
U mnie za oknem ulewa i wietrzysko , jutro zbieranie gałęzi
Kurcze kolejny dzień problemy z netem , myślałam że posty zdublowałam bo się kilka razy wywaliło
na szczęście jest ok

Wielkie zmiany się szykują i fajnie czas odpocząć

U mnie za oknem ulewa i wietrzysko , jutro zbieranie gałęzi

Kurcze kolejny dzień problemy z netem , myślałam że posty zdublowałam bo się kilka razy wywaliło

- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
Iga, czujesz się już lepiej? 

- anesse81
- 200p
- Od: 2 lut 2011, o 16:40
Jeju jaki piękny ogród Igo, nie mogłam wprost oderwać oczu, masz tyle roślin, które mi się marzą. Te żuraweczki, w tylu kolorach, moje ulubione hosty i trawy. Mistrzostwo!!!
podpatrzę troszku
i może za kilka lat stworzę coś podobnego. P.S.na moim polu nie ma kompletnie cienia, czy w takich warunkach dadzą rade żurawki? bo tak sobie patrze, ze u Ciebie chyba też rosną w pełnym słońcu. Pozdrawiam cieplutko 

- amatorka015
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
- Jatra
- Od: 18 sie 2011, o 22:01
- Kontakt:

Zaglądam do Twojego ogrodu od dawna , ale piszę dzisiaj bo podziwiając żurawki zapominałam o realnym świecie .

Nie dziw mi się , ale kolorystyka imponująca przyprawia o zawrót głowy .

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Iguś, ja mam w domu stacjonarny, a pracy lapka. Ale tam mam oddzielną klawiaturę, bo nie umiem pisać na laptopie. Przeskakują mi bez przerwy jakies funkcje. Marnuję przez to dużo czasu na naprawianie. Dlatego normalna klawiatura, no i oczywiście myszka.
Trawkę będe kupowała co roku nawet jak zmarźnie. Bardzo mi się podoba ta jej zwiwność
Trawkę będe kupowała co roku nawet jak zmarźnie. Bardzo mi się podoba ta jej zwiwność