Ogrodowe sukulenty
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 1 lis 2006, o 20:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ogrodowe sukulenty
Pewnie każdy z was mając swój ogród/działkę ma na niej jakiegoś rojnika lub rozchodnika. Ale może są tacy, którzy tak jak ja mają ich po kilkadziesiąt odmian. Albo tacy, którzy uprawiają w ogrodzie inne sukulenty. Wkrótce zamieszczę parę zdjęć moich roślinek.
Darek
Darek
Pokażę moje dwa rozchodniki okazałe -dwie różne odmiany i kolorystyka
zupełnie odmienna.różnią sie wielkością,jesienią są wspaniałym akcentem,a wybarwienie tego czerwonego/czerwonawego :P / jest pochodną ilości słońca.W tym roku było super.
Nie mam więcej odmian tej rośliny i ...z niecierpliwością czekam na Twoją Darku prezentację,może coś na wiosnę podskubię u Ciebie :P .,jak się da.
pozdrawiam Jovanka

zupełnie odmienna.różnią sie wielkością,jesienią są wspaniałym akcentem,a wybarwienie tego czerwonego/czerwonawego :P / jest pochodną ilości słońca.W tym roku było super.
Nie mam więcej odmian tej rośliny i ...z niecierpliwością czekam na Twoją Darku prezentację,może coś na wiosnę podskubię u Ciebie :P .,jak się da.
pozdrawiam Jovanka

- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Tak sobie wędruję po forum, szukając pocieszenia, no za oknem deszcz dzwoni, deszcz dzwoni... i znalazłam sukulenty. Wszystko już wiem, znam ich nazwy, ale tego nie rozpoznałam. Co to za odmiana?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Jest piękny. Musi być mój
Mam nadzieję, że z wiosną pojawią się sadzonki, bo siać i czekać czy coś wyrośnie - nie będę.

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Wszyscy macie piękne te rojniki i rozchodniki.

Pozdrawiam NoeN
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21852
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21852