Dobrze , że "Jadzi " nie musisz przesadzać

na razie posiadam trzy, właściwie cztery - raczej kolory niż odmianyFRAGOLA pisze:Ja jeszcze się do róż nie przekonałam ale pnące lubię...ciekawa jestem jakie są Twoje![]()
![]()
Jadzia fajniutka.
Ruda2011 : Zapraszam serdecznie, wiele się zmieniło w moim ogrodzie od tych zdjęć, jednak teraz szaro buro więc chyba poczekam na wiosnęRuda2011 pisze:Sylwia
Obejrzałam cały wątek - bardzo, bardzo wielkieBędę zaglądała do Ciebie jeżeli pozwolisz
Paulinko traw mam kilka, jednak dopiero będą się rozrastały, mam zamiar zrobić cichy zakątek właśnie z miskantami olbrzymimi, na siatkę za oczkiem odgrodzić się od sąsiada matą wiklinową, oraz kupić leżak piękny drewniany z poduchą ale to już wiosną:)Pauli pisze:Fajne, korzystne zmiany. Podobają mi się szczególnie kamulce, jeżówki - masz je przepiękne i tyle odmian wow i oczywiście staw z rybkami (widziałabym tam jeszcze kilka szumiących traw, leżaczek i dobrą książkę
)
Dziewczyny o czym wy mówicie ? Leżaczek ? Książka?Pauli pisze:(widziałabym tam jeszcze kilka szumiących traw, leżaczek i dobrą książkę)