Madzik - moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Madzik trzymam kciuki żaby pęd ładnie przyrastał no i żebyś zobaczyła jego kwiaty
Ja też niecierpliwie wypatruję pędów kwiatowych na mojej cambrii, ale na razie cisza

Ja też niecierpliwie wypatruję pędów kwiatowych na mojej cambrii, ale na razie cisza

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p
Ech, i właśnie dlatego moimi ulubieńcami pozostają falenopsisy 8) u nich zdecydowanie więcej się dzieje, i łatwiej je "zachęcić" do produkcji pędów, przynajmniej tak wynika z moich obserwacji 

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Drogie panie ,a tak przypadkiem to czy wszystkie storczyki nie są przeurocze,niezależnie od tego ile mają kwiatków 

pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
No właśnie...każdy kwiatek,każa kropeczka,paseczek,falbanka,kolorek,odcień...itd,itp...po prostu przeurocze 

pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p
Jejku, ten pierwszy jest naprawdę wyjatkowy, a kolor przywodzi na myśl lody Algidy Zipp czy jakoś tak
(karmelowe)
Ten różowy to brat bliźniak mojego
A seryjnego sabotka chyba już najwyższy czas sobie sprawić 8) ostatnio znalazłam informację że taki egzemplarz może kwitnąć nawet 1,5 roku
wypuszczając jednego kwiatka po drugim...

Ten różowy to brat bliźniak mojego

A seryjnego sabotka chyba już najwyższy czas sobie sprawić 8) ostatnio znalazłam informację że taki egzemplarz może kwitnąć nawet 1,5 roku

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki