Mój ogród dopiero powstaje

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
anka_
ZBANOWANY
Od: 12 lip 2010, o 14:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród dopiero powstaje

Post »

Iwonko nie da rady- brak dalszych oszronionych zdjęć, wiosna na całego. ;:3 Cebulowe na wierzchu, ciemierniki całe w pąkach, zaczynają kwitnąć wrzośce. I ptaki zaczęły budować gniazda- już 3 iglaki mam zarekwirowane :roll: Najgorsze jest to, że ja też poczułam wiosnę :lol: i zaczęłam ogrodnicze zakupy. Jak rano podliczyłam rachunek ..... :shock: a to na pewno nie koniec :heja
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu ja co prawda wiosnę mam w sercu cały rok, ale zakupów jeszcze nie zrobiłam :wink:
U mnie w ogrodniczym pewnie jeszcze pustki, ale już boję się pomyśleć, ile znowu wydam kasy...
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
anka_
ZBANOWANY

Post »

U mnie w ogrodniczych też pustki- zresztą z dojazdem kiepsko. Na razie szaleję z internecie. :D Trzeba nadrobić lokalne pustki :heja A co do kasy ..... ;:224 :lol: Na szczęście M. przyjeżdża tylko na weekendy więc nie widzi jak przychodzą paczki.
Najgorsze jest to że muszę kupić nową folię do oczka, trochę kasy pójdzie :(
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

anka_ pisze: Na szczęście M. przyjeżdża tylko na weekendy więc nie widzi jak przychodzą paczki.
:;230 :;230 :;230 a u mnie do pracy przychodzą i już trochę się czuję niewojo :lol: Co tam pracownicy pomyślą ;:224
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06

Post »

pamelka pisze:
anka_ pisze: Na szczęście M. przyjeżdża tylko na weekendy więc nie widzi jak przychodzą paczki.
:;230 :;230 :;230 a u mnie do pracy przychodzą i już trochę się czuję niewojo :lol:
Kiedyś miałem tak samo :;230 Na szczęście to już przeszłość :lol:
anka_
ZBANOWANY

Post »

Jolu u mnie tylko sąsiad luka co w tych pudłach- bo on z tych 'życzliwych". No ale ja z tych co nie bardzo się przyjmuje co mówią inni :lol:

Pawle u mnie paczki do domu przychodzą i mam wrażenie że te co niedawno zamówiłam nie będą ostatnie w najbliższym czasie :D
ibizaa
1000p
1000p
Od: 9 lut 2011, o 13:10
Kontakt:

Post »

U mnie byl taki okres ze czasem po dwie dziennie przychodziły, a jak mnie w domu nie bylo to mama odbierala i juz myslala ze to jakies pomylki bo nic jej nie mowilam ze przyjada ;:224 potem mowila ze juz calkowicie sfiksowalam, i za kazdym razem jak kolejna przychodzila pytala ile jeszzce takich ma przyjsc :;230
malgoska141
500p
500p
Od: 5 mar 2011, o 08:21

Post »

witam śliczny ogród pokazujesz gdzie kupujesz takie piękne hotsy
anka_ pisze:Trzmielina może wreszcie będzie miała owoce
Obrazek

Kwitnienie pustynnika w tym roku to po prostu żenada- 50 cm wys i 2 kwiatostany :roll:
chociaż dobrze że ten się uchował, bo dwa inne padły.
Obrazek

Może chociaż juka się popisze, na razie zapowiada się nieźle
Obrazek

Taki tam ogrodowy gość
Obrazek

Moja Undulata Erromena
Obrazek

Moje nowe nabytki
Obrazek
Niestety nie wszystkie jeszcze na miejscu docelowym :(
anka_
ZBANOWANY

Post »

Elizo :wit u mnie niestety tak dobrze nie ma, po dwie naraz nie przychodzą :lol: Przesyłki tak ustalam, żeby chata była wolna. Choć raz było 'gorąco'- przyszła dość pokaźna paczka- zarówno gabarytowo jak i cenowo- a mój M. akurat zrobił sobie wolne. Tak przyjmowałam przesyłkę, że gościu się patrzył jak na lekko szurniętą :;230

Małgosiu ;:196 bardzo ci dziękuję za miłe słowa, choć to moje 'coś' to na razie bardziej zbieranina roślin niż ogród. Ale pracuję nad tym. :D Hosty o które pytasz zamawiałam w http://www.funkie.pl/ Zamawiałam u nich też inne rośliny i jestem bardzo zadowolona z ich jakości. Co do zakupu host to polecam do przeczytania Gdzie kupić zdrowe Hosty?
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Aniu jesień u ciebie jest tak piękna i kolorowa, że można zachwycać się bez końca, również oszronione roślinki wyglądają przepięknie. Robisz super zdjęcia, rośliny na nich wyglądają niesamowicie jak z bajiki. ;:138
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

:;230 mam nadzieje ze u mnie po slubie nie przyjdzie taki czas, ze będę musiala ukrywac przesylki roslinkowe przed mezem ;:224 poki co sam kazuje zamawiać, ale wiadomo to... moze chce sie podlizac bym sie nie rozmyslila? :;230 a potem... będę musiala pisać do Ciebie o porady jak robisz by slipia meża nie ujrzały przesylek :;230
anka_
ZBANOWANY

Post »

Irenko bardzo ci dziękuję ;:196

Elizo oj uważaj dziewczyno, uważaj :lol: Zamawiaj przed ślubem ile się da ;:224 A tak na poważniej troszkę- to co ma się mój biedny M. stresować, "czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal". No i moja głowa spokojniejsza, bo co się nagada przy takich okazjach... :roll:
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

wiesz... teraz jesienia to ja jego juz nawet stopowalam, bo jesienia troszku zakupow bylo i mowil ze jak cos chce jeszcze to abym dokupila bo bedzie ladnie w ogrodzie, ale jakos tak serca nie mialam i powiedzialam ze trochu chyba za duzo tych zakupow bylo i sobie odpuszcze :). Ale z tym powiedzeniem to w sumie masz racje... on bedzie sobie zyl w blogiej nieswiadomosci, a i Ty nie musisz sluchac "zbednych" pogaduszek :tan i wszyscy sa zadowoleni... oczywiscie Ty bardziej :;230 wiadomo czemu :tan
anka_
ZBANOWANY

Post »

I właśnie o to chodzi, żeby wszyscy byli zadowoleni :D A następna paczuszka w drodze :lol:
anka_
ZBANOWANY

Post »

No i paczuszka przyszła. :tan Fotki nowych nabytków zrobione, ale..... hhhhym- iglaczki na zdjęciach robionych przy lampie błyskowej nie najlepiej wychodzą. :? Ale i tak się pochwalę :oops: Ci co mają- wiedzą, że są piękne. :heja Reszta musi uwierzyć na słowo. :lol:

Thuja occidentalis Golden Tuffet - pięknie przebarwiona (znowu mój M. powie, że uschnięte kupuję :roll: )Obrazek

Trzy kolejne- dwukolorowe :D
Pinus parviflora Shikoku
Obrazek

Pinus parviflora Goldilocks
Obrazek

Pinus parviflora Fukai
Obrazek

Picea abies Hana- cudny morski kolorek
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”