Bardzo cenne są dla mnie Twoje opisy, zdjęcia i wskaazówki, jeśli jesienne nasadzenia angielek dobrze przezimują, będę pewnie wpadła często z pytaniami

Angielek jeszcze trochę będzieaguniada pisze:Anula, Twoje róże to jest raj dla duszy, ciała i oczu... więcej, więcej, zwłaszcza cudownych angielek!
Heritage zjawiskowa - mam nadzieję, że moja w tym roku też pokaże co potrafi... cudne kwiaty!
Witaj MałgosiuMa-Do pisze:Aniu,do tej pory po cichutku podziwiałam Twoją wspaniałą różaną kolekcję.
Oczywiście nadal będę Tu bywać i podziwiać,bo naprawdę masz pięknie,a pięknych widoczków nigdy dość.
Bardzo mi miło Jolupamelka pisze:Aniu odwiedzałam Twoje różyczki po cichutku, ale najwyższy czas się przywitać![]()
Bardzo cenne są dla mnie Twoje opisy, zdjęcia i wskaazówki, jeśli jesienne nasadzenia angielek dobrze przezimują, będę pewnie wpadła często z pytaniami
Wygląda na to, że Abraham nie tylko na moje zabiegi pozostaje nieczułymajka411 pisze:Aniu, dobrze, że jesteś i masz nowy wątek. Nie ma to, jak angieleczki
Queen of Sweden kwitnie na różnych poziomach. miałam tego przykład w tym sezonie.
Abraham Derby, też miał u mnie 4 lata szansy, wymieniłam go na inne.
Kasiu, udało Ci się znaleźć pracękatik pisze:Aniu jakoś mnie tknęło żeby sprawdzić czy już jesteś i bardzo się cieszę![]()
ja przez pracę mam mało czasu na pisanie na forum ale staram się chociaż podglądać znane ogródki.
Na róże już zachrowałam kupiłam wiosną i latem około 50 szt i ciężko będzie jeszcze coś zmieścić
Gorzatko, Jak Cię znam, to Ty na wszystko miejsce znajdzieszgorzata76 pisze:Aniu... dobrze, że znów jesteś... ale trochę... na moja zgubę![]()
Bo skąd ja wezmę jeszcze więcej miejsca? Tyle cudów pokazujesz... i tylu z nich nie mam![]()