Małgorzatko przemiłe dziewczę wszystkiego NAJ...na cały 2012 życzę z całego
O tej porze roku to tylko wspominki ale za to jakie , w dodatku jak się nie ma lub nie miało takich kwiatuszków tym milej się ogląda takie cudeńka nawet yuka lubi Cię bardziej niż mnie moja kilkuletnia po ubiegłorocznej zimie mocno okrojona , ani razu nie kwitła chyba zagrożę jej eksmisją na kompostownik
Gosiu, ja swoją jukę chciałam przesadzić, a i owszem przesadziłam i to nawet w kilka innych miejsc, tam gdzie rosła posiałam trawnik, a ona w tym trawniku wyrosła na nowo. Kopałam, kosiłam, w końcu dałam spokój.
Fakt, po tej operacji minęło 2 lata i dopiero w tym roku mam nadzieję na kwiaty, zobaczymy.
Tak, że wykaż cierpliwość i podsyp na wiosnę nawozem do roślin kwitnących, ewentualnie sprawdź pH. Na pewno zakwitnie nie spiesz się.
Oster nie wiem jak mam się dostać na Twoją stronę.Podaj mi link proszę Duża bużka
Jagusia dziękuję za wsparcie i za wszystko.
-- 9 sty 2012, o 11:09 --
Zosiu zostaw tą jukę niech rośnie w trawie.Przecież będzie wyglądała ładnie.Widocznie zostawiła korzenie głęboko.Moje są młode i jeszcze nie mają dużych kwiatów.
Gosia123A pisze:Jagusia nie osłabiaj mnie.Przecież wiesz,że ja dopiero zaczynam i za bardzo nie mam co wstawiać,bo to co mam to po prostu jest w ziemi.Czy mam odkopać
To było dobre takie prosto z serca
Małgorzatko pokazuj to co masz ja z miłą chęcią pooglądam Twoje różyczki bo je bardzo lubię ...wiem że to jeszcze nie koniec zimy i musisz nam stopniować tą słodycz Ciekawa jestem czy masz u siebie takie ładne ziemne czarne futrzaki jak nie mogę podesłać , u mnie nadmiar