Witam Was wszystkich w nowym roku i życzę NAJLEPSZEGO
dopiero teraz.... jakoś zaniedbałam swój wątek doniczkowy,ale Olek przywołał
mnie do porządku Olek sprawdziłam parapety sa na swoim miejscu i nawet nic z nich
nie znikło a przeciwnie jeszcze przybyła mi piękna dracena
Celinko fiołki są nie zawodne jeśli chodzi o kwitnienie u mnie kwitły całe lato i do tej pory
już nie wszystkie ale jak jest kilka gatunków zawsze jakieś kwiaty są
Zosiu..także po raz pierwszy w tym roku postanowiłam nasadzić szczepek koleusów. Niektóre padły, a te co zostały bardzo mizerne. Nie wiem czy coś z nich będzie. Twoje takie ładne, czy uszczykujesz aby się rozkrzewiały.
Nareszcie Stasiu wiem ,gdzie mogę do Ciebie pisać . Koleuski fajne nie wiem czy moje sobie zyją . Fiołkowa panienka z Ciebie tez uwielbiam fiołeczki . Mam parę sztuk a teraz wsadziłam listki białych . Ciekawe czy je uchoduję . Mam lilowego takiego pełnego fiołeczka teraz zrobiłam parę szczepek . Zobaczymy czy sie ukorzenią
Oj tak ja też co rusz sprawdzam co tam w ogródku nowego . W tym roku zaplanowałam remont ogródka i aż mnie łapki swędzą do łopatki .Ale czy coś mi z tego wyjdzie no cóż czas pokaże
Stasiu-roślinki imponujące. Mnie najbardziej urzekła Trzykrotka. Czy zapewniasz swojej jakieś specjalistyczne warunki, że tak pięknie się rozrosła? Ja mam małą, dopiero, szczepkę, która dopiero się ukorzeniła Twoja jest śliczna.