Dorotko nie denerwuj się . Przysłowia ludowe coraz rzadziej się sprawdzają w obecnych czasach. Chyba za bardzo namieszaliśmy w klimacie Oby prognozy, o których piszesz, sprawdziły się
tade k pisze:Ja też nie chcę takich przysłów , znajdż bardziej optymistyczne Może póżniej zabawię się w zgaduj zgadulę. Na razie muszę odpocząć po bardzo intensywnym wysiłku. Przywiozłem z lasu 9 worów kory sosnowej.
Kociaki - słodziaki . Ja też poproszę coś bardziej optymistycznego . Tadku, a gdzie Ty znalazłeś 9 worów kory ? Zajrzałam do podanego przez Ciebie linku. Ja również dziękuję - będę korzystać.
witam Halinke
Dziekuje za odwiedzinki Pieknie u Ciebie w cieniu brzozy,ja mieszkam na ul brzozowej,Piekne owoce ,kwiaty ,roslinki,wiedziałem ze łódzkie to ziemia obiecana ale nie wiedziałem ze ma tak duzo ogrodników!! Pozdrawiam ,Miłej Niedzieli
Ależ się naczytałam tyle ciekawych informacji. Halu, ekologiczny klub w Twoim wątku. No, ale ten miesiąc będzie ciężki do przetrwania. W lutym już będzie dzień dłuższy, zaczniemy wysiewać kwiaty a miesiąc krótki, choć w tym roku > 29 < będą obchodzić swoje urodziny.
Zosiu ogromnie mnie cieszy, że mój wątek zmienia się w ekologiczny zakątek Miesiąc styczeń będzie ciężki, ale uzbrójmy się w cierpliwość i aby do wiosny