TOSIA wydaje mi sie ,ze masz rację . Bo czytałam ,ze odchody roślinożernych są dobrym nawozem dla roślin . Nawet takie po psie czy kocie przekompostowane tez się nadają dla roslin ozdobnych . Nawet włosy ludzkie też są dobrym nawozem . Może to wszystko smieszne ,ale raczej prawdziwe . Musiałam trochę poczytać o naturalnych nawozach zanim roztrząsnęłam to złoto na grzadkach

WANDZIU ,jesteś niecierpliwa . W lesie wszystko fajnie rośnie i nikt tam nie roztrząsa żadnych nawozów . Rośliny wzajemnie na siebie pozytywnie oddziaływuja . . Roślinożercy -ich odchody jak najbardziej ,ale zawierają chyba więcej azotu . Z pomiotem ptasim trzeba rozsądniej postępować tak mi sie wydaje
MONISIU

RYŚKU fajna piosenka nawet jej nie znałam . Miło sie słuchało
EWCIU mnie tez podobało sie to zestawienie . Lilijki takie błyszczące dodawały białej Kristalperle uroku . Naprawdę również w realu wyglądała ta para oszałamiająco
WANDZIU wydaje mi sie ,że nie muszą walczyć o dominację, bo każda lilia czy róża ma swój niepowtarzalny urok
DANUSIU ta żółta akurat nie pachnie ,ale chociazby pachniały to masz podwójny zapach . Osobiście lubię zestawy róż z liliami tylko trzeba je dobrac kolorystycznie ,żeby sie nie gryzły