Miło cię widzieć... . A możesz napisać coś więcej o trudności w utrzymaniu tych ścieżek. . Troszkę się domyślam, nie wiem czy dobrze ...może chodzi o chwasty
Wszystko po kolei , samosiewy kwiatów które się wyrywa i usuwa z grządek , trawa i inne chwasty mniej lub bardziej uciążliwe . Wystarczy raz sobie popuścić i potem nie wiadomo od czego zacząć . Niestety inaczej nie mogłam zrobić ponieważ gdzieś musi spływać woda z rynny .
Gosiu widzę piękny kolorowy ogródek a w nim wiele tulipanów oraz innych kwiatów. Podobają mi się te kamienne ścieżki , też lubię kamienie. Miło widzieć taką sympatyczną babkę .
Gosiu
miło było Cię poznać na zdjęciu , w ogrodzie widać ogromne zmiany z roku na rok piękniej
murki z kamienia -ogrom pracy ale efekt "murowany" ,może przyjdzie nam się kiedyś spotkać,
było by mi bardzo miło -Maria
Witaj Gosiu
Widzę, że rozsadnik zapchany jest roślinkami do granic możliwości Pewnie nie masz problemu z chwastami
Ciekawe, czy wystarczy do obsadzenia grządek, które powstaną w miejscu perzowiska...kiedy zaczynasz przenosiny ?
Witaj Iwonko w Nowym Roku
Przenosiny zaczęte , niestety chorowałam długo i nie skończyłam tego co zamierzałam zrobić w starym roku . Na szczęście już mi przechodzi choć trzymało mnie dwa miesiące
Dwa miesiące Całe szczęście, że już doszłaś do siebie
Nie pozostało mi nic innego, jak życzyć Ci spełnienia ogrodniczych marzeń (nawet tych najbardziej szalonych), oraz zdrowia,
które zapewne bardzo będzie Ci potrzebne w ich realizacji
Dziękuję Iwonko zdrówko to jest to czego potrzeba nam najbardziej
Aniu witaj witaj Wstawiaj swoją bogatą działeczkę Super że jesteś i że mnie znalazłaś
No i ja wreszcie trafiłam do Ciebie
Jaką masz fajną tawułę, na pierwszej stronie, taka i karbowanych liściach. Jak nie lubię tawuł, to ta mi się podoba, pierwszy raz taką widzę