Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
jola z izer
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 paź 2010, o 15:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3

Post »

Życzę Ci, żeby w kolejnych 365 dniach tego roku było równie wiele okazji do robienia takich wspaniałych fotek :D I żeby powiodły Ci się plany tarasowe ;:63 Czy ktoś mówił, że z zimie nie ma co fotografować :roll: Fotki cudne ;:196
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś fotki cudne....nawet w środku zimy....no właśnie....zimy? :roll: .....jest co fotografować.....u mnie kwitną stokroteczki i prymulki....ale ja mam lenia i nie chce mi się wyjść do ogrodu i cyknąć ;:224
Szczęścia w Nowym Roku ;:196
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Nowy Rok, a więc czas się ujawnić ;:180 . Często bywam w Twoim ogrodzie i za każdym razem odczuwam prawdziwą przyjemność, odkrywam coś nowego i pięknego :D . Masz śliczne róże, ciekawe krzewy, oczko, zakątek z brzozami... Wszystko takie cudne i zadbane... ech :!:
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
E-mienta
500p
500p
Od: 21 mar 2011, o 18:22

Post »

Aguś poszłaś pielić - toż cały rok będziesz tylko za chwastami chodzić - chyba, że czerpiesz z tego przyjemność. Ja zdecydowałam się na spacer po parku, wcale nie zimowy niestety i po uśpionym Starym Mieście.
Fotki jak zwykle optymistyczne - w takich warunkach całkiem przyjemnie się czeka na wiosnę.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś :D pisałaś, że myślisz o Amber Queen , zerknij tu http://kierzek.pl/#/odmiany/
Teraz jest nieczynne, ale już nie długo możesz tam kupić. On ma dobrą opinię. Sama coś też mam zanotowane, ale dopiero będę odgrzebywać notatki. ;:108
Awatar użytkownika
Sure
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2010, o 21:03

Post »

Jaki piękny i wiosenny ten Nowy Rok na Twoich zdjęciach! Wszystkiego najlepszego! :wit
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Su, dobry wieczór i szczęścia w Nowym Roku (mizianko dla kociambrów) :) czytałam, że u Ciebie dziś padało; u mnie był piękny dzień...
Majeczko, dzięki! na pewno zrobię zakupy u Kierzka zwłaszcza, że poza Amber Queen chciałabym zamówić Ghitę i Ninę R. :)
Ewuniu, poszłam pielić, ale tylko kawałek rabatki (nie, nie czerpię z tego przyjemności, ale nie lubię zachwaszczonego ogrodu), ponieważ w tym roku zamierzam wygrać walkę z chwastami regularnym ich usuwaniem - w końcu się poddadzą ;) ps. pod Zamościem mam rodzinę, może kiedyś ich odwiedzę i wypijemy kawę na Starym Mieście? miło mi, że podobają Ci się moje fotki ;:196
Haluś, fajnie, że jesteś! ja bywam u Ciebie regularnie - bardzo lubię oglądać Twoje zdjęcia, mają świetną jakość :) zapraszam Cię w Nowym Roku jak najczęściej, bo róż będzie dużo... :) dziękuję za miłe słowa!
Aga, podobnie jak Ty, lubię fotografować... mam takie spostrzeżenia, że w słońcu z każdej rośliny można wydobyć piękno i uchwycić jakiś detal, który przyjemnie później oglądać... stokrotek zazdroszczę - u mnie większość roślin śpi :) dobrego Nowego Roku!
Jolu, dziękuję za dobre słowo i piękne życzenia! obfitego w fantastyczne doznania ogrodowe roku Ci życzę ;:196
Andrzeju, witaj 1 stycznia! tak, te czerwone koraliki to owoce berberysów - ptaki mają jeszcze co jeść :)
Ewciu, jeszcze nie wiem, czy wybiorę się na zlot... chciałabym.
Julka, jak dobrze pójdzie, to widzimy się w maju - już się cieszę :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Aga wpadłam do Ciebie .....ale na dobre utkwiłam, ogród cudo ;:167
patrząc na trawnik to mam kompleksy, bo u mnie ciagle taki niedobitek :oops:
masz tyle pieknych roślin, które i ja kocham,brzózki i ja mam własnorecznie posadzone.....ale u Ciebie taki ładny zagajniczek ;:167
i kociuchy sliczniaste nieziemsko ....pochodze jeszcze pochodzę :wit
przeszłam dopiero 1 część
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś pielić :shock: ja tylko pospacerowałam po ogrodzie ze śniegiem trzeszczącym pod nogami :wink:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Zajrzałam do szkółki z linku Majki :shock: Jakoś nie mogę dobrze trafić-w zeszłym roku późno uruchomili stronę, potem zapomniałam i nic nie zamówiłam, teraz nawet listy odmian nie widzę :( A miałabym czas się zastanowić, bo później szpadel i widły w dłoń :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Ewcia, lista odmian jest po lewej stronie... tyle, że bez szczegółowych opisów, bo sklep jest teraz zamknięty... cierpliwości musimy sie nauczyć, bo ja już też przebieram nogami ;)
Joluś, a niech to z tym śniegiem! u mnie było dziś cudne przedwiośnie...
Dorotko, witaj :) możesz śmiało zwiedzić tylko ostatnią część - jeśli masz ochotę... chociaż czytając od początku widać, jak postępował u mnie różankowy wirus ;) zapraszam Cię pod brzozy jak najczęściej :) a o trawniku będę pisać wiosną (jak go zregenerować po 'zimie', jak nawozić i pielęgnować)...
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

muszę pewnie zasilic ziemie i wysiac jakis porządnych nasion....ja lubie kawałek trawnika....marzy mi sie ze stokrotkami :wink:
będe wdzieczna za wszystkie wskazówki,choc z góry wiem , ze wzorowy to on nigdy nie bedzie mam psiaki i nie ograniczam im bywania w ogrodzie :wink:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Teraz dopiero wpadłam na to, że trzeba przesunąć listę w dół :;230 No i znalazłam kilka, które mogłabym kupić z przyjemnością :D Na razie biegam i szukam.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
MonaeS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2010, o 22:02

Post »

witaj Agnieszko jestem zachwycona twoim ogrodem, spaceruję po nim i jestem dopiero pod koniec pierwszej części, ale zima przede mną. Z ciekawością podpateruję twoje kompozycje, gdyż wiele elementów nasze ogrody mają wspólnych: brzozy, duża przestrzeń trawnika,oba są młodymi ogrodami, zamiłowanie do pracy w nich.
O ile czas mi pozwoli będę zaglądać do ciebie.
Awatar użytkownika
klamber
100p
100p
Od: 29 sie 2011, o 06:38

Post »

Agnieszko, u mnie trochę powyżej zera,i też piękna pogoda. Nie wytrzymałem i zacząłem dzisiaj swoją wielką rabatę trawiastą. Wywaliłem dół do kolan, nawiozłem ziemi i posadziłem miskanta olbrzymiego i bambusa. Traw do wsadzenia mam b. dużo ale na razie sadzić więcej nie mogę bo skończyła mi się ziemia, ale dół będę systematycznie poszerzał, aby na wiosnę być gotowy, oczywiście jeśli nadal nie będzie mrozu. Mam chrapkę na Twoje trawki, myślę że wiosną jakaś wymianka wypali, prosił bym o wpisanie mnie na listę oczekujących.
Fotek również na narobiłem.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”