Właśnie Sunny Rose na zdjęciach w necie jest biaława, od środka bardziej cytrynowa, a potem żółknie. Trochę o taki efekt mi chodziło - a nie przeszkadza mi ta żółć, w końcu, jak nie można mieć wielu róż, to ta jedna, "załatwiłaby" poniekąd sprawę posiadania żółtej róży
 no ale może się mylę
 no ale może się mylę  
 Tamte linki jak najbardziej do przemyślenia, bardzo Ci dziękuję, ale zostawiam sobie na później, to przez myślenie o świętach.
Wrócę z pewnością i pozawracam Ci głowę

dziękuję za pomoc

!!
 !!

Robiłam kiedyś takie jajeczka na wielkanoc, ale bombek nie. Na co nawijałaś?
  Robiłam kiedyś takie jajeczka na wielkanoc, ale bombek nie. Na co nawijałaś?

Justynko, nie tylko Ty tęsknisz. Masz rację lilie w taki sposób pokazane są ewentualnie ładne jak kwitną, a potem beznadziejne się robi. Twój pomysł jak je sadzić mi się podoba. Ja chowam je miedzy różami, bo miejsca specjalnie nie mam.
  Justynko, nie tylko Ty tęsknisz. Masz rację lilie w taki sposób pokazane są ewentualnie ładne jak kwitną, a potem beznadziejne się robi. Twój pomysł jak je sadzić mi się podoba. Ja chowam je miedzy różami, bo miejsca specjalnie nie mam.  

. Szkoda, że już po świętach, bo zgapiłabym pomysł. Chociaż coś tu czytam, że jajeczka też można, więc może na Wielkanoc...
 . Szkoda, że już po świętach, bo zgapiłabym pomysł. Chociaż coś tu czytam, że jajeczka też można, więc może na Wielkanoc...  

Piękne rabaty, bardzo lubię oglądać i czytać co zamierzasz zrobić. Na nowe odsłony już
  Piękne rabaty, bardzo lubię oglądać i czytać co zamierzasz zrobić. Na nowe odsłony już