Moje roślinki w domu - inaq1
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zajrzałam po dłuższej przerwie i oczarowały mnie Twoje wiosenne nowe nabytki , w tym palmy we wspaniałych, wysmukłych donicach. Świetne! Widzę ,że też ciągle coś dosadzasz i dokupujesz...To miłe , gdy można sobie poprawić nastrój ładną roślinką, prawda?
Kiedyś pytałam , ale nie odpowiedziałaś - czy zrobiłaś jakieś zakupy u p. Hani ( Wazy i inne takie)? Ciekawa jestem , czy się tam wybrałaś , bo mieszkasz chyba w pobliżu?
Kiedyś pytałam , ale nie odpowiedziałaś - czy zrobiłaś jakieś zakupy u p. Hani ( Wazy i inne takie)? Ciekawa jestem , czy się tam wybrałaś , bo mieszkasz chyba w pobliżu?
Ilonko nie martw się hibiskusami ,w razie nieszczęścia ,to pamiętaj co ci obiecałam :P
Kari hipek to faktycznie "Jewel". On jest naprawdę cudny. Można na niego patrzeć bez końca.
Ewelino nie byłam jeszcze u p. Hani .....za daleko
. A tak poważnie ,to czekam na prawdziwą wiosnę .Jakbym już teraz kupiła jakąś fajną wazę ,to chciałabym zaraz w niej coś posadzić.Jestem strasznie niecierpliwa. A tak nie mam wazy (na razie) nie mam problemu.
Jak coś kupię ,to zaraz się pochwalę.
Dziękuję Wszystkim za odwiedziny i ciepłe słowa. To jest to ,co tygryski lubią najbardziej.
Kari hipek to faktycznie "Jewel". On jest naprawdę cudny. Można na niego patrzeć bez końca.

Ewelino nie byłam jeszcze u p. Hani .....za daleko

Dziękuję Wszystkim za odwiedziny i ciepłe słowa. To jest to ,co tygryski lubią najbardziej.

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40