Mój mały ogródek - Isia cz.1
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Życzenia Świąteczne
Witaj Isia
Piękne te wspomnienia z wakacji
Prawdziwe cudo.

Pierwszy raz jestem z wizytą w Twoim ogrodzie...a już wywarł na mnie duże wrażenie. Zachwyciły mnie róże i powojniki. Piękne. "Odratowane" roślinki też piękne..a jaka satysfakcja..prawda ? Isiu...jak to się mówi u nas...masz dobrą rękę do roślinek. Gratuluję pięknego, dobrze zapowiadającego się "młodego" ogrodu.
Radosnych Świąt

Pierwszy raz jestem z wizytą w Twoim ogrodzie...a już wywarł na mnie duże wrażenie. Zachwyciły mnie róże i powojniki. Piękne. "Odratowane" roślinki też piękne..a jaka satysfakcja..prawda ? Isiu...jak to się mówi u nas...masz dobrą rękę do roślinek. Gratuluję pięknego, dobrze zapowiadającego się "młodego" ogrodu.
Radosnych Świąt
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
- reniazt

- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo ładnie u ciebie w ogrodzie. śliczne kwiatuszki i ta nowo nabyta wierzba - a juz nie wspomne jak fajnie wygląda u ciebie ta wierzba z pokręconymi gałązkami. ślicznie się rozkrzewiła i tak nisko.
A teraz życzenia świateczne dla Ciebie i całej Twojej rodziny:
Żeby śmiały się pisanki,
uśmiechały się baranki,
mokry śmingus zraszał skronie,
dużo szczęścia sypiąc w dłonie.

A teraz życzenia świateczne dla Ciebie i całej Twojej rodziny:
Żeby śmiały się pisanki,
uśmiechały się baranki,
mokry śmingus zraszał skronie,
dużo szczęścia sypiąc w dłonie.

- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- reniazt

- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wierzba mandżurska u ciebie tak fajnie wygląda. Nie wiem czy sa jej jakieś odmiany, czy to może zależy od podłoża, w którym rośnie. Bo widziałam po sąsiedzku to taka wybujała, jeszcze przycięli ją równo od góry - wygląda jak miotła. A twoja taka śliczniutka. Ja posadziłam u siebie w poprzednim sezonie i jeszcze jest malutka. Czyli teraz by ją trzeba przyciąć?