Małe-wielkie szczęście...cz2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Małe-wielkie szczęście...cz2

Post »

brrrrrr, takiego widoku w tym roku u mnie jeszcze nie było..... wygląda zimno... ale pięknie :D
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Grażynko, dziękuję, miło mi cię gościć. Zapraszam częściej i na dłużej ;:108 .

Jagusiu, każdy medal ma dwie strony :wink:
Osobiście wolałabym na zielonym tle ;:108
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dla mnie tak bialo moglo by byc od soboty swiatecznej do sylwestrowej soboty a pozniej zielona wiosna ;:138
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Koleżanka też tak sprawdza pogodę, dziś ma być wróżba na sierpień :D Wczoraj dzień był ładny, choć wiało i wieczorem padało. Nie bardzo w to wierzę, bo pogoda staje na głowie :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Ewo , nie uwierzysz , ale mnie się sprawdziły prognozy ze wskazań na dany miesiąc . U mnie dzisiaj mróz - 5*C , szadż , mglisto , nie wiem , może słońce wylezie zza mgły .
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31

Post »

Justyno nie było mnie chwilę u Ciebie, ale nadrabiam właśnie zaległości. Zebrałaś sporo białych i pochodnych temu kolorowi bylin, ja także lubię tę barwę na rabatkach.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A u mnie dzisiaj piekny dzien - juz drugi z rzedu. Slonce swieci, jest przyjemne, nie wieje, 6 stopni na termometrze ;:138
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

to tak jak u mnie.....choć rano jak wstawałam do lekarza to było tylko 2 stopnie na plusie a teraz piękne słoneczko świeci i jest prawie bezchmurnie, bezwietrznie - wreszcie! - i całkiem przyjemnie bo 6 stopni.....nie narzekam......bo mam zakaz wychodzenia z chaty i z łóżka......przeziębiona jestem i to akurat przed świętami......a zakupów niet, nichts..... ;:223 ;:223
3 dni jestem uziemniona ;:223 i to akurat teraz!! ;:223
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marta 3 dni, to pikus, wlaz do lozka i kuruj sie - mnie zatoki tak dowalily ze ostatni tydzien ledwo lazilam i jeszcze tydzien mam szlaban na opuszczanie chalupy :roll: no ale zakupy tak czy inaczej musialam zrobic :wink:
x-S-l
---

Post »

no racja.......zatoki też są nieciekawe ;:196 ......też miałam......to tylko jakaś wredna wirusówka więc 3 dni i powinnam być już na chodzie....zaś w czwartek choćby się waliło i paliło jadę po zakupy.... ;:224
jak ja nienawidzę leżeć w łóżku......dlatego siedze grubo ubrana i mam koło siebie olbrzymi kubek herbaty z cytryną i sobie seriale oglądam no i roślinki ;:224
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Justynko poczytałam...obejrzałam...nawet łza zakręciła mi się w oku, ehhh...życie :?
Wiesz, że uwielbiam białe kwiaty, więc oczywiście miałam ogromną radochę oglądając Twoją kolekcję ;:63
Uwielbiam też tulipany, więc razem z tobą poczekam, aż zakwitnie ciocina "pięćdziesiątka" :wink:
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

O mamausiu :shock: śnieg w grudniu ;:224... a mnie zdziwił dzisiaj szron na trawie :;230
Ciesze sie ,że sie odnalazłaś w ferworze przedświatecznych obowiazków :tan
Ja tez obserwuję te pogodowe prognozy na przyszły rok ...lipiec i sierpień będą bezchmurne,bezwietrzne , słoneczne i bez opadów no zyc nie umierać :heja
Pozdrawiam pierogowo ,bo zrobiłam sobie przerwę w tworzeniu :wink:
;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Jule, podpisuję się pod tym obiema rękami ;:108
Zatok współczuję tobie i sobie, akurat odczuwam (dosyć boleśnie) + jakaś infekcja gardła. Niestety nie zafunduję sobie zwolnienia. Dam radę. Dwa krótkie dni i już :tan
Pogoda, cóż zagadnienie na dłuższy temat...

Ewo, dawniej świat był normalniejszy i bardziej przewidywalny, pogoda pewnie też.
Sporo ludzi tak prognozuje długoterminowo...ja zawsze zapomnę zapisać albo gdzie zapisałam :oops:

Jagódko, dawniej ludzie mieli więcej czasu na obserwację otaczającego ich świata, żyli zgodnie z rytmem przyrody. My ciągle się śpieszymy.
Jak mówi Ewa świat stanął na głowie i pogoda też, przynajmniej na razie.
Dziel się proszę swoimi obserwacjami i spostrzeżeniami, pożyjemy zobaczymy.
Rano mgliście i szaro, potem słonko zza chmur (miło) a na koniec przymroziło :shock: na wodę , która została po śniegu ;:223 Taki kalejdoskop.

Olu, witam. Biel raczej nie jest pożądana na rabatach o tej porze roku, ale latem , to zupełnie inna historia. Lubię i na pewno będę wyszukiwała kolejne białaski.

Marto, wylecz się porządnie. Zdrówka życzę ;:196
Zakupy możesz sobie odpuścić, nic nie stracisz. To co się dzieje w sklepach nie jest normalne.
Ja odpuściłam, obiecałam sobie, ze nie dam się wkręcić w to szaleństwo.
Prezenty kupiłam wcześniej, zakupy spożywcze z kartką. Oszczędnie i bezstresowo. I mam czas na ciastka, dekoracje i nadrabianie zaległości szkolnych po chorobie Małego ;:223

Iwonko ;:196 pozostaje żyć dalej... a w takim czasie jak teraz jeszcze "Kolęda dla Nieobecnych" i 'wiara, ze to ma sens ...i że tak ma być"

Cieszę się, że sprawiłam ci radość tymi białaskami.
Tulipany...
heliofitka pisze: ciocina "pięćdziesiątka" :wink:
też na nie czekam. Pierwszy raz posadziłam tyle cebul tulipanów (ok. 80) i czosnki. Będzie się działo, o ile jakaś nornica nie zwęszy uczty.

Danuś, co północ to północ ;:108
Wierz mi, że "okręt mych myśli zawsze płynie w Waszą stronę" (tak mówił do nas prof. łaciny-Kochany-gdy widział, że 'włączaliśmy się").
Czasami tylko doba za krótka. Mały chorował , a teraz nadrabiamy zaległości, sporo tego. A przy nim trzeba posiedzieć ;:14
Taka letnia pogoda wymarzona na wypoczynek.
Pierogi ;:224 , będziemy lepiły z teściową w piątek.
Piekłam twoje ciasteczka, pyszne. Chyba trzeba będzie dorobić ;:108
Miłego przedświątecznego ;:196
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Nie zapisuję, bo na pewno zapomnę, że w ogóle to zrobiłam :D Dzisiejszy dzień był jednak piękny i słoneczny. Chciałabym, żeby sierpień też był taki.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-S-l
---

Post »

lecze się, lecze tak jest lepiej niż było wczoraj i dziś rano ;:196 ....jestem przytomniejsza i lepiej się czuje...ten ohydny ból głowy wreszcie zniknął - wreszcie ;:138
wiem co się dzieje w sklepach, z tatą jeździliśmy przez weekend i o mało nas szlag nie trafił......taki tłok... :roll: jutro rodzice sami jadą, jeśli mama się bedzie dobrze czuła, a jak nie.....to w piątek będę musiała z tatką pojechać bo nikt inny nie zrobi....a tak muszę jeszcze zrobić zakupy na rynku :roll:
do czwartku się nie ruszam...potem zobaczymy..... ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”