Chrapkowe doniczki :)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Chrapkowe doniczki :)

Post »

Basiu, dendrobium robi wrażenie, zresztą cała obsada komody wygląda świetnie, a co dopiero jak kwietnik się pojawi. :)
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2011, o 00:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Niko! Mam nadzieję, że się u mnie nie zanudziłaś, ziewanie dozwolone :) Skoro tu jesteś to znaczy, że interesujesz się roślinami a to oznacza, że na pewno przynajmniej jeden egzemplarz posiadasz. Zapraszamy do założenie własnego wątku i pokazania nam swoich okazów :) Dziękuję za miłe słowo i zapraszam ponownie :)
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Cudnie to dendrobium wygląda ;:167. pewnie przy następnym kwitnieniu barwnik już się wypłucze i będą białe kwiatuszki :D. Ja tak sobie myślę, że jak kupowałam mojego amaryliska, to też był trochę czerwonym barwnikiem podsypany, bo tym razem nie był taki soczysty w swej barwie :D
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Masz łosie rogi super, ale ten fioletowiec powalił mnie :D
Nika88
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 29 lis 2011, o 12:14

Post »

Chrapka pisze:Witaj Niko! Mam nadzieję, że się u mnie nie zanudziłaś, ziewanie dozwolone :) Skoro tu jesteś to znaczy, że interesujesz się roślinami a to oznacza, że na pewno przynajmniej jeden egzemplarz posiadasz. Zapraszamy do założenie własnego wątku i pokazania nam swoich okazów :) Dziękuję za miłe słowo i zapraszam ponownie :)

No tak już troszkę się tego nazbierało i właśnie myślę nad założeniem swojego wątku tylko muszę swoje kwiatuszki ogarnąć :wink:
A u Ciebie to nie idzie się zanudzić bo wszystko takie piękne. Pozdrawiam :wink:
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj dziękuję Niko. Zdradż proszę jak Ci na imię? Tak będzie łatwiej :) Tutaj wszędzie tyle się dzieje a mój to raczej jeden ze spokojniejszych wątków :;230 Czekam z niecierpliwością na fotki Twoich roślinek i to szybko bo nagłośnię sprawę, że masz i nie pokazujesz i się krzykacze zlecą i zaczną na Ciebie wrzeszczeć :;230

Kasieńko to Pan M przytargał z hiper Łosie Rogi-zawsze mnie się te roślinki podobały ale jakoś widywałam duze okazy a te ceny mają tez... duże. Teraz trafił się mały okaz w super cenie więc jakże tak go nie wziąć...?

Madziu no właśnie coraz więcej farbulców w sprzedarzy ale to chyba ludzi wina, że im się wszystko nudzi i trza nowości wymyślać aby byli zadowoleni i aby kupowali. Ja tam jestem w tej kwestii zwolenniczką natury i do takiegoż stanu Farbulca chętnie doprowadzę :) Co by sobie szczęśliwie, naturalnie żywot u nas pędził :) No... chyba, że go niechcący na zielone pastwiska wyślę... :oops:
No Jagoda a ja czekam i czam na ten kwietnik :evil: Chyba na nowo będę musiała okno myć bo tyle to trwa :;230 Prawdą jest jednak, że jak na coś się czeka i trochę wysiłku w to się włoży to potem satysfakcja i radocha większe :tan
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

No to jestem . JAŚNIE PANI raczyła się zjawić !!!!!!!!! :twisted: Masz szczęście że fotki z nowościami wstawiłaś !!!!!!!!! No ja nie wiem jak można tak sobie znikać no ! Bez żadnych wyjaśnień ! Co telefon Ci zeżarło ? Zołza jedna !!! Basiu a tak ten tego syn za 7 razem !!! O mamciu ja tam już Ci nie zazdroszczę !! :;230 :;230 Ale wiesz do matki polki to duuuuuuuuuuuuuużo Ci brakuje może najpierw mnie dogonisz co ????????? :;230 :;230 No to teraz kapkę nowości pochwalę dendrobium śliczne !! Tylko za co oni go tak męczyli to nie wiem toż białe piękne a tu widać niebieska aż cała roślinka !! Ciekawe jak to będzie dalej rosło no bo wiesz teraz na nowej odnodze powinno zakwitnąć . No rogi to mnie zachwyciły ! Są cudne i niech Ci pięknie rosną !!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Petarda
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 14 paź 2011, o 10:39

Post »

Drodzy i szanowni bywalcy tego wątku - UWAGA!!!!!! Jest!!!!! - stoi prawie na samym środku salonu... Zdjęcia - hehehe zapewne sobie poczekacie ale jest na co :) pozdrawiam :) Małżowina - czekamy :)
Xg-2
---
Od: 29 lis 2010, o 10:50

Post »

Drogi Małżowino :wink: domyślam się, że dotarło to cudo o którym Basia mówiła :D To ja już czekam na zdjęcia ;:65 Pozdrawiam :D
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Chrapka no to fajnie wróżka twemu M wywróżyła:D:D.

Nie lubię farbowanych kwiatów. Zerknij na to dendrobium czy nie masz na nim dziur zaklejonych klejem na gorąco, po wstrzyknięciu barwnika?
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

To i ja już nie mogę się doczekać zdjęć cuda, fajnie, że dotarł przed świętami. ;:63
Xg-2
---
Od: 29 lis 2010, o 10:50

Post »

Basia ;:196 zlituj się nad nami i dawaj fotkę ....no plisss ;:196 nawet bez kwiatków :;230
Magic83
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2011, o 14:34

Post »

;:65 ;:65 ;:65 I gdzie te zdjęcia ;:224
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Baśka :twisted: Co jest ja się tu produkuję a Ty dyla dałaś jak nic ;:187 Zobaczysz zima przeleci a ja Ci nie zapomnę iż obiecałam Twoje szanowne cztery litery przetrzepać !!!!!!!!! Pokazuj kwietnik :twisted: Natychmiast :twisted:
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ojojoj widzę, że sobie nagrabiłam :( Przepraszam w wolnej chwili nadrobię wszystko łącznie z fotkami. A tam moja Petarda to po uszach dostanie /jak dosięgnę :;230 / ale ma rację, że kwietniczek bomba ;:49
Filigranowa ma jakąś dziwną dziurę i już właśnie się zastanawiałam co to takiego... A czy to żle, że taką ma? Ja też wolę naturalne ale barwnik się wypłucze i będzie śliczny białasek :)
Jak tylko będę mogła to dorzucę foteczki :) Teraz wpadłam tylko na chwilę aby się zameldować, że... żyję :)
Ostatnio zmieniony 25 gru 2011, o 18:29 przez Karo, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunełam życzenia
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”