Witam moich miłych gości
kogra O już zakupy i to jakie...Grażynko ale te to jesienne -wiosenne to od nowego roku dopiero

Ja nabyłam choinkę ale z tych co nie usycha
Matrix2 Ryszardzie plany świetne i jestem bardzo ciekawa co tam stworzysz bo na pewno na jednej azali się nie skończy .....to wiosną mam nadzieję że pokarzesz te swoje zakątki
wanda7 Gwiazdka w ogrodniczym ale fajnie , ale chyba nie roślinki - ciekawe co tam wypatrzyłaś fajnego
Miriam U mnie popadało jak to się mówi raz a dobrze a kolejne dni to takie straszenie ....nawet coś białego poleciało i rozpłynęło się .... :P
Żeby nie było tak szaro buro to troszeczkę kolorku domowego , białego storczyka nie będę pokazywać bo już był - ach szkoda że już przekwita ...mam za to nowe nabytki w postaci fiołków i orchidei - kwiatki powinny być do Świąt .... no i begonia którą przyniosłam do domu zamiast odpoczywać wzięła się za kwitnięcie , w zeszłym roku było to samo i jak tu ją przycinać gdy tak pięknie się żółci ....
I moja psinka (nie spodobało mu się że dostał fleszem po oczkach ) ostatnio ma straszny apetyt a to znak że zimno będzie a on musi sobie sadełko poprawić