Cześć Jolu, miło Cię witać w moim wątku..Ja mam kolege z podkarpacia,chętnię się wymienię relacjami z życia na pomorzu (ale jak wspomniałaś na Pw ).Ale twoja córka na pewno ma inne zainteresowania w których odnosi sukcesy i to jest ważne a nie to że nie idzię w ślady rodziców Tak jest ze mnie dumna jak i z pozostałych swoich dzieci
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
-- 14 gru 2011, o 20:31 --
Lampka już prawie gotowa, tylko trzeba znaleźć abażur, ale to już jutro
ooo ja Cie widze, ze u Ciebie przyspieszona wiosna nastaje ehhh fajnie sie patrzy na budzace sie rosliny tylko szkoda ze nie w odpowiednim dla nich terminie oby mróznic im nie zaszkodzil
No, no laseczka z Ciebie
Pomysł na lampkę z butelki świetny ale ja bym dorobiła do niej jeszcze klosz, mozna uzyć stelaża z jakiejś nie używanej lampki lub samemu zrobić z drutka jakiegoś i użyć ciekawego materjału ze starej firanki, zasłonki, koronki czego kolwiek co ładne i zalega w szafie albo papieru ozdobnego, zrosztą pomysłów na zrobienie jest wiele
o albo zrobić abażurek z kartonu i poprzyklejać do niego ususzone liście dębowe aby całość była zgrana....
Widzę, że wiosna u Ciebie ale co będzie z tymi maluszkami jak mróz przyjdzie, eh.
Zazdroszczę Ci widoku bażantów, to takie piekne ptaki, uwielbiam je.
Justynko wpadłam z rewizytą do ogrodu "amatorki" i okazało się,że wcale nią nie jesteś
Mimo bardzo młodego wieku świetnie sobie radzisz, masz wspaniałe pomysły i marzenia na przyszłość.
Bystre oko, wyczucie chwili i piękna a do tego dusza artystyczna co widać na zdjęciach.
Na stronie 21 jest wiersz o jesieni - kto go napisał ?
Pytam bo nie znam go a wyjątkowo trafił do mego serca i wyobraźni.
Pozdrawiam
Paryska Jaka tam ze mnie laseczka, zwykła dziewczyna ze wsi pomysłów jest wiele ale mi troche brak zdolności do takich rzeczy więc raczej nie zrobię nic ładnego z kartonu czy firanki Ale znalazłam na strychu żyrandol z takimi ciekawymi "kloszami"..Za chwilkę zdj. dodam i mi powiecie czy się nadaję takie coś...Nom wiosna u mnie, ale trochę się boje o te roślinki że mi zmrozi i nie bedzie pięknych kwiatów Bażanty mają coś w sobie, lubię ich barwy są takie piękne christinkrysia dziękuję za te wszystkie miłe słowa(nie wiem czy zasłużyłam )Wiersz hmm.wstyd się przyznać że nie wiem kto go napisał, skopiowałam z internetu bo również jak tobie przypadł mi do gustu
Pozdrawiam was serdecznie i zapraszam ponownie, w moje skromne progi
-- 16 gru 2011, o 17:39 --
To własnie ten niby abażur, nada się bo innego nie mam ??