Hosta foto rok 2008
Najbardziej cieszy mnie to,że  forum bardzo prężne, a wątek hościany popularny. Kilka lat temu próbowałem rozruszać te sprawę na gazeta.pl ale nie szło. Praktycznie tylko sam tam pisałem:(
Poza tym tam sie ciągle o coś kłócili...
W końcu i do nas dotarł szał host, bo w pełni na to zasługują:)
montana MACROPHYLLA - przewodnicząca do krzyżówek host Olgi Petryszyn w ramach "Great American Hosta" obok widoczny "listek" Frosted Jade

Poza tym tam sie ciągle o coś kłócili...
W końcu i do nas dotarł szał host, bo w pełni na to zasługują:)
montana MACROPHYLLA - przewodnicząca do krzyżówek host Olgi Petryszyn w ramach "Great American Hosta" obok widoczny "listek" Frosted Jade

Droga Pidżamo., ciesze sie, że jesteś tutaj, masz sporą kolekcję i odmiany, których ja nie mam . 
Prosimy więc o jak najwięcej fotek. Niech świat wie, że Polacy nie gęsie...:)Tylko konieczne podpisy odmian bezpośrednio.
Przyznaj sie w sezonie do Komodo Dragon, Lakeside Dragonfly... Powinny być już duże:)
MOUNT TOM

LEMON MERINGUE

Prosimy więc o jak najwięcej fotek. Niech świat wie, że Polacy nie gęsie...:)Tylko konieczne podpisy odmian bezpośrednio.
Przyznaj sie w sezonie do Komodo Dragon, Lakeside Dragonfly... Powinny być już duże:)
MOUNT TOM

LEMON MERINGUE

... no może kilka takich się znajdzie:) zaledwie kilka!
Komodo Dragon - wymacane trzy olbrzymie odrosty, powinna już w tym sezonie pokazać na co ją stać!
Lakeside Dragonfly jeszcze nie została przeanalizowana pod kątem dodatkowych odrostów, ale nawet jednopędowa jest piękna, niestety nie mam foty:(
poniżej zdjęcie Fire and Ice oraz Paul's Glory

Komodo Dragon - wymacane trzy olbrzymie odrosty, powinna już w tym sezonie pokazać na co ją stać!
Lakeside Dragonfly jeszcze nie została przeanalizowana pod kątem dodatkowych odrostów, ale nawet jednopędowa jest piękna, niestety nie mam foty:(
poniżej zdjęcie Fire and Ice oraz Paul's Glory

Beata

śwIerki nie.
 śwIerki nie.

piekne zdjęcia cudownych roślin. Zamiast siedziec przy garach swiątecznych przeglądam funkie
 piekne zdjęcia cudownych roślin. Zamiast siedziec przy garach swiątecznych przeglądam funkie  Tak dalej Tomaszu być nie może :P
 Tak dalej Tomaszu być nie może :P