Maju Pan T. chyba już dawno czkawki dostał... kto wie może i na forum się gdzieś zaszył i czyta te nasze ochy i achy.
Aneczko co do sadzonek naparstnic...najwyżej się przesadzi gdyby kolor nie pasował.

Te moje się rozsiały i jak je posadzisz na wiosnę to powinny w lecie kwitnąć. A co do Eden to jak nie znajdę miejsca to posadzę do donicy ...i będe usilnie poszukiwać dla niego gniazdka. A jak już zakwitnie to będę się rozgldać za powojnikiem o ton ciemniejszym niż jego róż....no i zastanawiam się nad powojnikiem Huldine....czy by pasował do Eden bo wymyśliłam sobie, że powinen być powojnik biały ale jaki konktretnie ....jestem w fazie pozszukiwania. Miejmy nadzieję, że nasze dylematy z wiosną się rozwiążą.
Agnieszko aguskac co za pogoda.....na jedno dobrze bo zaoszczędzi się na ogrzewaniu....no i porobimy co jeszcze trzeba. A goryczka piękna jest i trzeba się cieszyć i skakać pod niebiosa, że nam zakwitła.
Tosieńko otatnio Pana T na wystawie chyba nie było....może w przyszłym roku.
Jadźko widziałam Adrianowe opuncje...on ma te kwitnące na różowo...ciekawe czy moje w przyszłym roku zakwitną.

A co do Goryczki to mamy pdobne myśli.

A Silver Star pachnie cudnie.
Maju edulkotku do wiosny jeszcze trochę zostało więc coś wymyslisz....choć skoro Ci się podoba to nie ma się co zastanawiać. Ja jestem bardzo zadowolona i bardzo mi się Mariatheresia podoba. Mnie jakoś Queen of Sweden nie kusi ale na mchowe to nie trzeba mnie namawiać....to moje naj
Danusiu ani się nie spostrzeżesz jak Twoje różyce wystrzelą. Mariatheresia na pewno się napatoczy a Silver Star się zobaczy.
Halinko