Pięknie,pięknie.Ja się zacharowuję prawie do nieprzytomności świątecznymi porządkami,wchodzę na forum,żeby oddech złapac,a Wy dobijacie mnie takimi wspaniałymi pomysłami...
No bo na razie mam jeszcze szlaban na kwiatki... a te pomysły takie superowe .Aga już nie mogę doczekac się,by zobaczyc tą Twoją kompozycję...
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
agaxkub pisze:Antośka ja też się nie moge doczekać
Ciekawe,kto bardziej... trzymam kciuki,żeby jutro już były...
A dziś mój M miał do wyboru:albo cięte tulipany,albo...zobaczcie...
A jeśli ktoś jest chętny na szczepki czerwonego,pustego hbiscusa,to proszę się zgłaszac...mam kilka(dziś hibek przeszedł ponowny lifting,więc trochę tego jest)
Pomaleńku przez podwórze
idą sobie dzieci kurze
W kropki,w ciapki, malowanki
bo to miały być pisanki
Serdeczne życzenia
Wesołego Alleluja oraz dużo zdrowia i pogody ducha.
Niech radość Wielkanocy napełni Wasze serca nadzieją i obfitością łask
od Chrystusa Zmartwychwstałego.
Bardzo się cieszę ,że tetrastigma Ci rośnie i ,że jej poczta nie zamordowała -ja wreszcie mam troszkę czasu dla siebie i mogę poczytać co się działo na forum -nadrabiam zaległości
jaki ładny hiacynt! super tak wygląda 2 kwiatki na 1 (mi rózowy w ogródku puścił 3 łodygi rosnące blisko siebie). ciekawe, jaki będzie, gdy sie rozwinie...
Bożenko zobacz sama,jak ma się tetrastigma od Ciebie(1).
Te maleńkie łebki(2) wystające z ziemi to kloniki od Ilonki. Wreszcie się nade mną zlitowały i postanowiły wyjrzec na świat...Jest też nowy listek monstery(3),która nie może się zdecydowac-jeszcze jest młoda,czy może już dorosła ...kobiety... (jak powiedziałby mój M) .
Ku mojej radości także medinilla(4) postanowiła powitac wiosnę nowym listkiem(ależ się cieszę).
A na koniec sesja z rozwoju liścia filodendrona.Uwielbiam na to patrzec,jak każdego dnia nowy listek przybiera inną formę,niczym motylek z poczwarki,popatrzcie...
Tosiu, to Ty masz medinilę? O Cię Kaziu, rewelacja Filodendronik jest boski, ja też bardzo lubię patrzeć jak wypuszcza takie zgniecione listki a potem z dnia na dzień je rozprostowuje