przybiebłam się przywitać. Całe lato praktycznie nie zaglądałam a teraz od 2 m-cy nie mogę znaleść ładowarki od aparatu

piekne masz zielonaski, zawsze u Ciebie rosły jak na drozdzach

Ależ bardzo proszępio237 pisze: Bardzo spodobała mi się doniczka w kształcie głowy na solejrolię, chyba zmałpuję twój pomysł.
Ja też tak chcę ,uwielbiam takie rośliny.doromichu pisze:A moja tetrastigma zajmuje tylko sufit i jedna doniczka na ziemi
Elu jak tylko coś wypuści ,to będzie zaklepane dla Ciebie,w tym roku w ogóle nic nie urosła ..widać przejęła się brakiem miejsca..i nie chciała mi robić kłopotów,bo to przecież trzeba by było większą doniczkę ,inne miejsce może ...inteligentna bestiaelcia1974 pisze:Aniu kochana na kawałeczek Aglonemki poczekam tyle ile trzeba będzie.
mnie też bardzo podobają się ciemne,prawie czarne.justus27 pisze:Storczyki pochwalę, a jakże. Ten nowy - bordowy...też jest od jakiegoś roku, na mojej liście chciejstw
Henryku,dziękuję...staram sięhen_s pisze:Śliczne roślinki dziś pokazałaś.![]()
Muszę też pochwalić fotki - naprawdę bardzo udane. Aż miło popatrzeć. Warto do Ciebie zaglądać.
Pati ,dzięki za poprawną nazwę.Tak jak pisałam nie znam się za bardzo ,a tą przepisałam z opakowaniaFiligranowa27 pisze:To nie miltonia to beallara:).