a liatre wygrzebałam wczoraj bo

i mają wszystkie kiełki
jutro ide do biedronki po karzyny... i podejrzewam, że jak tylko będzie to.....
Magda jaka zwykła,bardzo ciekawa, według mnie każda hosta jest ekstra. A że naoglądałem się u Ciebie tych zakupów, to też już przytargałem do domu trochę "biedronkowych" zasobów, w tym hostyKarolcia pisze:...,nic specjalnego.Zwykła hosta.
Grzegorz B pisze:Aga to Eryngium planum- mikołajek płaskolistny, pewność 100%, chyba, że coś innego zapakowaliagaxkub pisze:chyba tak, ale pewna nie jestem - na zdjęciu miał piękny szafirowy odcień
i nazwa jakaś też inna ale ogólnie tam dziwne nazwy były - coś chyba po łacinie próbowali
Jeszcze nie, będzie posiany jak zrobi się ciepło. Ciekawe czy wzejdzie, jest od Legutki, więc wiadomo. W lutym wysiane zostało od niego powojnik angucki i sasanka, psianka, serduszka, nic się nie pojawiło za wyjątkiem dwóch sasanek, z których jedna już padła. W zeszłym roku miałem też od niego sasanki, firletkę i ostróżkę, nic nie wzeszło a z innych jak i własnych nasion to mi rosną, więc chyba to nie jest moja wina, albo się mylęKarolcia pisze:Grzesiu,a siałeś już pięciornika nepalskiego?