Storczykowa kraina Soni :)
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa
przekwitł. ale żyje i na łodydze (z 4 zostala 1, najnowsza) puszcza 3 odgałęzienia. ma oklapnięte liście, ale podlałam go i powinny się zabrać. ostatnio obcinałam mu zgnite.sonia pisze:Storczykowa śliczny był ten Twój białaseka co się z nim stało, że piszesz w formie przeszłej
![]()
Monisia dziękuję za komplement
Storczykowa na własnych błędach to się człowiek najlepiej uczy
moje najstarsze też nie miały u mnie zbyt lekko, bo je za często podlewałam i w dodatku przez podsiąknie, a teraz to tylko przelewam dokładnie i powoli i mam nadzieję, że teraz korzenie nie pogniją, storczyki dostały nowe podłoże, a te, które kwitną na razie zostawiłam w starym ;:225

- Storczykowa
- Storczykowa
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Soniu, niesamowity ten nowy wieeeelki phalaenopsis
podobny do tego Lucynki, przepiękny
Co do paphiopedilum to ten którego buzię pokazałaś to właśnie tak mi się zdaje że to PINOCCHIO

Co do paphiopedilum to ten którego buzię pokazałaś to właśnie tak mi się zdaje że to PINOCCHIO

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
zapomniałam Ci napisać, że w moim ogrodniczym są w stałej sprzedaży takie storczyki giganty po 99 zł. pęd u nich ma ok. metra wysokości i właściciel tego sklepu powiedział, że co przywiezie to zaraz wszystkie sprzeda, a jak ostatnio byłam to wybór miał ogromny
napiszcie czy macie w domu higrometr i ile macie % wilgotności, bo ja właśnie dziś kupiłam elektoniczny i jestem załamana, bo u mnie mimo ustawionych na kaloryferach szklaneczek z wodą mam w granicach tylko 30 %

napiszcie czy macie w domu higrometr i ile macie % wilgotności, bo ja właśnie dziś kupiłam elektoniczny i jestem załamana, bo u mnie mimo ustawionych na kaloryferach szklaneczek z wodą mam w granicach tylko 30 %